Wielrennen: odds Ronde van Vlaanderen 2023

Het hoogtepunt van het wielervoorjaar, dat is de Ronde van Vlaanderen 2023. Deze Vlaamse eendagswedstrijd zal op zondag 2 april worden verreden en is voor iedere renner een dikke hoofdprijs. Ook punters die meedoen via Wedden op Sport kunnen een dikke prijs rijden door een correcte voorspelling te plaatsen. Wie wint de Ronde van Vlaanderen 2023? Voorspel en win! 

Historie

De Ronde van Vlaanderen is één van oudste wielerkoersen ter wereld en ook één van bekendste. Het behoort tot de vijf wielermonumenten als het gaat om wedstrijden van één dag. Komende zondag wordt het de 107e editie verreden van Vlaanderens Mooiste.

In 1913 waagde de eerste fietsers zich aan de tocht van Brugge naar Oudenaarde. Paul Deman was in dat jaar de sterkste. De Belg ging twee landgenoten voor. In de eerste jaren waren het ook voornamelijk Belgen die wonnen. De eerste Nederlandse winnaar was Wim van Est. Hij zegevierde in 1953.

Inmiddels hebben de Hollanders al vele zeges op zak en is onze landgenoot Mathieu van der Poel zelfs titelverdediger dankzij de overwinning van vorig jaar.

Favorieten Ronde van Vlaanderen 2023

Het zal dan ook niemand verbazen dat Van der Poel bij de online bookmakers de topfavoriet is. De renner van Alpecin Deceuninck is volgens de wieler bookies echter niet de enige kanshebber. Ook de Belg Wout van Aert, de Brit Tom Pidcock en tweevoudig Tourwinnaar Tadej Pogacar staan hoog in de bookmakersranking.

Outsiders zijn onze landgenoot Dylan van Baarle (vorig jaar tweede), Kasper Asgreen (winnaar 2021), Matej Mohoric, Christophe Laporte (winnaar van Gent – Wevelgem 2023 en Dwars door Vlaanderen 2023) en de Belg Tiesj Benoot (Jumbo Visma).

Odds Ronde van Vlaanderen 2023

De quoteringen voor winst van topfavoriet Mathieu van der Poel  staan in de pre-race fase op een maximum van 3,50. Alle odds die daarna komen zijn dus hoger. Zo fietsen wielerpunters tot maximaal 3,75 keer hun ingelegde speelbedrag binnen als Tadej Pogacar zondag de Hoogmis in Vlaanderen wint. Bij een zege van Wout van Aert lopen de quoteringen in de pre-fase zelf op naar 4,50!

Een winnende voorspelling op een zege voor Dylan van Baarle zorgt bij de top bookmakerskantoren die wielerweddenschappen in Nederland mogen aanbieden voor mega winstbonus. De hoogste kan je terugvinden op de Wedden op Sport bookmakerspagina en loopt daar momenteel op naar x15,00!

Laporte, de man in vorm, levert bij de bookies zelfs nog meer op. De hoogste odds stijgen bij een overwinning van de Fransman naar x17,00! Dat is nog altijd een stuk lager dan de bookmakersbonussen bij winst van Pidcock of Asgreen. Daarmee kan tot maximaal x26,00 keer de inlegwaarde worden gewonnen!

Wedden op Wielrennen

Wedden op Wielrennen is voor echte gok- en wielerfans altijd al mooi, maar tijdens de Ronde van Vlaanderen 2023 is de spanning extra groot. Er zijn dit jaar veel favorieten en dat zorgt voor hoge odds in de pre-fase en zal ook bij het live gokken voor fraaie deals gaan zorgen.

Inzetten op de winnaar en de hoogste pre-race quoteringen scoren? Vergelijk dan de bookmakersdeals op onze bookmakers overzichtspagina en zet in voor de start van De Ronde op zondag 2 april!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.