Bonus

Een beloning krijgen omdat je graag geld inzet op sportweddenschappen: wie wil dat nu niet? Je hoeft niet eens lang te zoeken voordat je zo’n beloning tegenkomt. Online bookmakers delen namelijk volop extra speelgeld of risicovrije weddenschappen uit om nieuwe spelers aan zich te binden. En dat niet alleen, want ook voor de vaste groep met gokkers liggen er extra’s klaar. Er zijn dus genoeg momenten waarop je kunt profiteren van een mooie bonusactie! 

Free bets om het gokplatform vrijblijvend uit te proberen

Een gokplatform kan er behoorlijk aantrekkelijk uitzien. Het aanbod lijkt interessant, de quoteringen vallen niet tegen en het design van de website spreekt je aan. Moet je je zich dan meteen inschrijven en storting doen? Dat kan natuurlijk, maar het is veel prettiger als je eerst de kans krijgt om het platform vrijblijvend uit te proberen. Met een free bet kan dat.

Bij een free bet voor nieuwe spelers is een storting niet vereist. Je moet wel een account aanmaken zodat de gratis weddenschap aan je gekoppeld wordt. Met een free bet als welkomstbonus hoopt de bookmaker je te overtuigen dat dit hét platform is voor jouw sportweddenschappen. En inderdaad, je merkt pas echt of het prettig werkt als je zelf aan het wedden gaat. Dankzij die free bet kom je er misschien achter dat de indeling onlogisch is of dat je juist heel gemakkelijk bij de juiste weddenschappen uitkomt. Een free bet gaat je overigens niet rijk maken. Meestal gaat het om een paar euro, dat je naar eigen inzicht kunt inzetten op sportwedstrijden. Al ben je er dan nog niet. Want als je winst maakt, moet je toch echt eerst een storting doen voordat je dat geld kunt incasseren. 

Verdubbel je eerste storting met een 100% welkomstbonus

De free bet is natuurlijk een laagdrempelige manier om een gokplatform te verkennen. Maar zeg eens eerlijk… wat heb je nu écht aan die ene gratis weddenschap? Voor de extra winst hoef je het in ieder geval niet te doen. Wie graag een bonus heeft waarmee meteen flink wat extra geld valt te incasseren, kan beter op zoek naar een 100% stortingsbonus.

De naam van deze bonus is al behoorlijk veelzeggend. Het geld dat je in het account stort, levert namelijk 100% extra speelgeld op. Een verdubbeling dus van het oorspronkelijke bedrag dat je in jouw spelersaccount stortte. Er zijn ook gokplatforms die een variant op deze 100% bonus hebben. Zij kiezen voor een 50% of 200% stortingsbonus. Die laatste is behoorlijk interessant voor highrollers. 

De stortingsbonus is echt een welkomstgeschenk. Hij is dus alleen geldig voor spelers die zich net hebben aangemeld en die een eerste storting doen. Hierdoor moet je wel direct een beslissing nemen. Want zet je alles op alles om de maximale 100% welkomstbonus binnen te slepen of neem je genoegen met minder? Vanwege de strenge voorwaarden is het soms beter wat minder ambitieus te zijn. 

De stortingsbonus vrijspelen: het is een hele klus

Het is absoluut aantrekkelijk om 100 euro in jouw account te storten en vervolgens 200 euro tot je beschikking te hebben. Toch is het incasseren van die stortingsbonus een stuk lastiger dan het lijkt. Er zijn allemaal regels aan verbonden. Oftewel, we zijn aangekomen bij de bonusvoorwaarden.

Een 100% welkomstbonus kan behoorlijk wat extra speelgeld opleveren. Het is dan ook logisch dat je dit geschenk niet zomaar krijgt. Allereerst kent een stortingsbonus altijd een maximum. Dat kan 50 euro zijn, maar ook 100 of 200 euro. Je hoeft nooit dit volledige bedrag te storten om in aanmerking te komen voor een 100% welkomstbonus. Een storting van 20 euro is gewoon goed voor een totaal speelsaldo van 40 euro. Al moet je wel even op dit bonusbedrag wachten. Het is de bedoeling dat je de welkomstbonus eerst vrijspeelt voordat het daadwerkelijk van jou is. Vrijspelen doe je door het stortings- en/of bonusbedrag een x aantal keer in te zetten. De bookmaker bepaalt daarbij de minimale quoteringen én de periode waarin dit moet gebeuren. Als je een te hoge bonus nastreeft, kan het zomaar gebeuren dat je niet op tijd aan alle voorwaarden voldoet. Denk dus goed na over het bedrag van jouw eerste storting. 

Mobiele bonus: maak kennis met de bookmakers app

De mobiele bonus is een stuk eenvoudiger binnen te slepen dan de 100% stortingsbonus. En dat terwijl deze bonus precies hetzelfde doel heeft. Hij moet je namelijk overtuigen om het gokplatform te gebruiken. Maar in plaats van het gewone platform heb je nu de kans om de mobiele website of app uit te proberen.

Het ontwikkelen van een goedwerkende app kost behoorlijk wat tijd en geld. Die investering moet zich dus weer terugbetalen. Dat lukt alleen als je het mobiele platform ook echt gaat gebruiken. Met een free bet kan je in ieder geval kijken of de app je bevalt. Veel meer hoef je overigens niet te verwachten, want de waarde van de mobiele bonus is meestal vrij laag. Als je geluk hebt krijgt je 20 euro om de mobiele website mee te verkennen, maar het kan net zo goed gaan om slechts een bedrag van 5 euro. Als alternatief kiezen sommige wedkantoren voor een risicovrije weddenschap. 

Free bets en risicovrije weddenschappen bij toernooien

Registeren, een eerste storting of jouw eerste mobiele weddenschap: dit soort momenten leveren in de gokwereld vaak een bonus op. Toch zijn het niet alleen nieuwe spelers die van het bonussysteem profiteren. Zelfs als je al jarenlang weddenschappen plaatst, valt er nog regelmatig iets extra’s te verdienen. Vooral grote sporttoernooien en belangrijke voetbal-, tennis- of basketbalwedstrijden zijn vaak goed voor een mooie bonus.

Voor sporttoernooien en -wedstrijden maken bookmakers vaak een keuze uit twee soorten bonussen: de free bet en de risicovrije weddenschap. Bij een free bet krijg je een klein bedrag van de bookmaker waarmee je gratis mag wedden. Er is één constructie die erg populair is op gokplatforms. Als je doordeweeks voor een minimumbedrag besteedt aan pre-match weddenschappen, krijg je een free bet waarmee je in het weekend live kunt gaan wedden. Je wedt dan met geld van de bookmaker, maar de winst mag je natuurlijk gewoon houden.

Bij een risicovrije weddenschap speel je juist wel volledig met jouw eigen geld. Alleen hoef je je geen zorgen te maken over eventueel verlies van de weddenschap. Komt jouw voorspelling niet uit, dan krijg je de inzet gewoon weer teruggestort in jouw spelersaccount. Er is niets gewonnen en ook niets verloren. Een risicovrije weddenschap is ideaal voor weddenschappen, sporten of competities waar je nog niet zoveel verstand van heeft. Misschien kom je erachter dat wedden op basketbal of darts je eigenlijk heel goed ligt.   

Overtuig je vrienden en ontvang een mooie bonus

Bonussen zijn gewoon een handige manier om spelers te trekken. Het is niet voor niets dat menig promotiepagina is gevuld met de meest uiteenlopende bonusacties. Er is één bonus waarbij de bookmakers de regie graag uit handen geven. Ze leunen achterover en wachten gewoon af tot jij nieuwe spelers aanbrengt. Want dat is het hele idee achter de Tell-a-Friend bonus.

Om de Tell-a-Friend bonus binnen te halen, moet je in jouw eigen netwerk op zoek naar enthousiaste sportfans. En dan bij voorkeur sportfans die nog geen account hebben bij een bookmaker. Als u ze kunt overhalen om zich te registreren en geld te storten, ontvangt u namelijk een klein bedrag als bedankje. Meestal gaat het om 5 of 10 euro. Heeft u veel potentiële sportwedders in uw vrienden- en kennissenkring, dan kan de totale bonus toch lekker oplopen.  

Ben je loyaal aan een bookmaker?

Nieuwe spelers trekken is belangrijk. Toch zijn bookmakers nergens zonder die vaste kern van sportwedders. Die vaste kern bestaat uit mensen die wekelijks of misschien zelfs dagelijks geld inzetten op sportwedstrijden. Steeds gaan ze naar die ene bookmaker voor al hun weddenschappen. Loyaal zijn kan absoluut rendabel zijn. Er zijn namelijk genoeg gokplatforms die werken met een loyaliteitsprogramma.

Zo’n loyaliteitsprogramma bestaat vaak uit verschillende fases. Hoe meer geld je inzet, hoe sneller je stijgt op de ladder. Bij elke trede worden de beloningen interessanter. Het kan gaan om free bets of een cadeau op je verjaardag, maar bijvoorbeeld ook om begeleiding van een persoonlijke accountmanager. Of wat te denken van een uitnodiging voor exclusieve VIP-feestjes of tickets voor grote sportevenementen? Het loont zich zeker om loyaal te zijn. 

Blijf op de hoogte van alle lopende bonusacties

Welkomstbonussen en loyaliteitsprogramma’s veranderen zelden. Dat is wel anders bij bonusacties die gekoppeld zijn aan bepaalde toernooien of sportwedstrijden. Het ene moment begint het EK voetbal of begint de wereldtop van het tennis aan de eerste ronde van Wimbledon, en het volgende moment zitten de Olympische Spelen er alweer aan te komen. Dit zijn allemaal momenten die bookmakers er graag uitlichten door middel van een bonusactie. Met al die wisselende bonussen kan je gemakkelijk een interessante actie missen. Neem dus regelmatig een kijkje op de promotiepagina van jouw bookmaker of houd onze website in de gaten voor actuele acties. Zo ben je nooit te laat om van die mooie free bet of risicovrije weddenschap te profiteren.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.