Over ons

Welkom op weddenopsport.nl! Wij zijn een team van gepassioneerde sportfans en delen jouw fascinatie voor online weddenschappen. De spanning wanneer die ene topspits in de allerlaatste minuten vol overgave richting het doel snelt of wanneer de Wimbledon-finale tot diep in de beslissende set gelijkop gaat… en natuurlijk is er de euforie als de voorspelling tóch uitkomt. We begrijpen wat jou zo aantrekt in het wedden op sport. Dat kan ook niet anders, want we zijn al meer dan 10 jaar actief in de wereld van sportweddenschappen. We houden ervan om regelmatig zelf een gokje te wagen op sport, dus we spreken echt uit ervaring. Al die ervaring heeft ons in 10 jaar tijd tot betere sportwedders gemaakt. We weten inmiddels wat werkt en niet werkt. We kennen de valkuilen, simpelweg omdat we door schade en schande wijs zijn geworden. Jij hoeft niet dezelfde fouten te maken zoals wij ooit hebben gedaan. Met weddenopsport.nl heb je namelijk een handige website tot je beschikking, vol met informatie over online sportweddenschappen. We verdiepen ons in wedstrategieën, bookmakers, het actuele sportnieuws en uiteraard delen we altijd de beste wedtips met je.

Benader jij de sportwereld als een echte wedder?

Op weddenopsport.nl vind je alles wat met sport en online wedden te maken heeft. Om maar met het sportgedeelte te beginnen: we belichten alle populaire sporten waar je bij de bookmaker op kunt wedden. Natuurlijk is er aandacht voor voetbal, maar ook sporten als tennis, darts, wielrennen, Formule 1 en paardenrennen komen volop aan bod.

Als echte sportfan ben je ongetwijfeld bekend met de regels van het voetbal, wielrennen of tennis. Misschien volg je jouw favoriete sport zelfs al jaren. Toch betekent dat niet automatisch dat je hiermee alle kennis in huis hebt voor een geslaagde weddenschap. Sportwedden is namelijk een discipline op zich. Je moet goed weten welke statistieken belangrijk zijn en welke omstandigheden invloed hebben op de uitkomst van een wedstrijd. Dat is waar weddenopsport.nl je mee helpt. Bovendien krijg je handige tips over de verschillende soorten sportweddenschappen. Want wat zijn eigenlijk de mogelijkheden als je geld wilt inzetten op bijvoorbeeld paardenrennen? Natuurlijk kun je wedden op de winnaar, maar de bookmakers hebben nog zoveel meer wedopties online staan. Wij wijzen je graag op de vele mogelijkheden zodat je de interessantste sportweddenschappen er gemakkelijk uitfiltert. Pas als je écht weet wat de online gokwereld je te bieden heeft, zul je voor de volle 100% plezier beleven aan het wedden op sport.

Beginner of gevorderd: weddenopsport.nl is er voor iedereen

Sportweddenschappen roepen al snel vragen op bij beginnende gokkers. Dat begint al wanneer je je inschrijft bij een bookmaker. Voordat je ook maar één weddenschap hebt geplaatst, krijg je al te maken met stortingen en eventuele welkomstbonussen. Weddenopsport.nl loodst je zo door deze eerste fase heen.

Ben je eenmaal klaar voor je eerste weddenschap? Vanaf dat moment kun je terugvallen op alle handige wedstrategieën en wedtips die op onze website staan. We hebben trouwens goede en betrouwbare tips voor iedereen: van beginner tot gevorderde wedder. Want ook als je al jarenlang bezig bent met sportweddenschappen, valt er nog genoeg te leren. Wie weet kom je wel tot nieuwe inzichten waardoor je je strategie verder kunt aanscherpen. Of misschien kom je via ons terecht bij een bookmaker die beter bij jouw gokstijl past. Naast de vele wedtips en handige informatie over de verschillende wedopties, verdiepen we ons namelijk graag in de online bookmakers. Ons oordeel over deze bookies valt te lezen in de reviews.

Maak kennis met onze handige bookmaker reviews

Je hebt nu eenmaal een bookmaker nodig als je wilt wedden op sport. Maar door het grote online aanbod is het gewoon lastig kiezen. Onze reviews bieden uitkomst. Via deze reviews ontdek je namelijk precies wat de plus- en minpunten van de verschillende bookmakers zijn. Een mooie welkomstbonus, hoge limieten, een extra ruim wedaanbod of volop mogelijkheden bij live wedden: je leest vanzelf wat elk gokplatform te bieden heeft.

Bookmakers komen echt niet zomaar op onze pagina met reviews terecht. We houden altijd vast aan een aantal strenge richtlijnen zodat je alleen de beste opties krijgt voorgeschoteld. Weddenopsport.nl laat bijvoorbeeld enkel Nederlandse bookmakers zien. Dat betekent dat ze over een vergunning van de Nederlandse kansspelcommissie beschikken. Je gokt dus volledig legaal als je voor een van deze online wedkantoren kiest. We gaan voor betrouwbare bookmakers en alleen het beste Nederlandse aanbod. Toch weten we ook dat zo’n vergunning geen garantie is dat het gokplatform bij jouw manier van gokken past. Daarom pakken we het serieus aan met onze reviews. Alle bookmakers zijn door ons getest, met echt geld. De ervaring die we tijdens het wedden opdoen, delen we weer met jou. Onze reviews zijn altijd eerlijk en onafhankelijk. En dat is precies wat je nodig hebt als je op zoek bent naar een geschikte online bookmaker.

Altijd neutraal, eerlijk en heel erg actueel

Je hebt niets aan informatie die achterhaald is. Of wat te denken van een overdreven positieve review omdat er een deal is gesloten met de bookmaker? Bij weddenopsport.nl hoef je daar niet bang voor te zijn. Wij zijn neutraal, eerlijk en onze website is altijd actueel. Zo zijn we dagelijks up-to-date met interessant sportnieuws en actualiteiten. Als er een groot sporttoernooi of een belangrijke wedstrijd aan zit te komen, wil je graag actuele informatie. Lewis Hamilton kan vorig jaar wel winnaar zijn geweest van de Grand Prix van Rusland, maar dat zegt niets over de race van dit jaar. Dankzij het laatste sportnieuws weet je precies hoe het zit met zijn kansen en welke factoren mogelijk roet in het eten gooien voor een overwinning. Houd onze nieuwsberichten vooral ook in de gaten als je op zoek bent naar weddenschappen met de hoogste quoteringen. Want wanneer wij een interessante kans spotten, delen we deze graag met je!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.