Wielrennen: odds Omloop het Nieuwsblad 2023

Het wielerseizoen is al eventjes onderweg, maar gaat komende zondag in feite pas echt van start als in België de Omloop het Nieuwsblad 2023 wordt verreden. De opening van het Belgische wielerjaar wordt door velen ook gezien als startschot van het nieuwe seizoen. Ook de bookmakers schieten bij deze koers in gang! Voorspel de winnaar van de Omloop het Nieuwsblad via Wedden op Sport en sprint naar mooie bonussen!

Historie

De Omloop het Nieuwsblad stond jarenlang bekend als de Omloop het Volk. Sinds de Belgische krant ‘Het Nieuwsblad’ zich aan de wielerwedstrijd heeft verbonden is die naam vervangen door de huidige naam. De status van de koers bleef onverminderd hoog. Vooral in Vlaanderen lopen fans én renners warm voor deze race.

Afgelopen jaren zagen we met Philippe Gilbert (2006, 2008), Sep Vanmarcke (2012), Ian Stannard (2014, 2015), Greg van Avermaet (2016, 2017), Zdenek Stybar (2019) en Wout van Aert (2022) veel grote namen deze eendagskoers winnen.

Een Nederlandse zege? Daarvoor moeten we terug naar 2011 toen de inmiddels gestopte Sebastian Langeveld met de armen omhoog als eerste de finish passeerde.

Favorieten Omloop het Nieuwsblad 2023

De online bookmakers hebben voor deze editie van de Omloop het Nieuwsblad 2023 twee topfavorieten in gedachten: thuisrijder Arnaud de Lie en de Britse alleskunner Tom Pidcock.

Achter dit tweetal komt een grote groep outsiders. Die groep wordt aangevoerd door Ben Turner en Jasper Philipsen. Maar ook mannen als Magnus Sheffield, Tim Wellens, Jumbo Visma kopman Christophe Laporte en de Nederlander Dylan Baarle (ook Jumbo Visma) staat hoog gerangschikt bij de wielerbookmakers. Maar hij zal zich ook moeten schikken in het ploegenspel, een factor die altijd meespeelt bij wielerwedstrijden en het voorspellen ervan.

Odds Omloop het Nieuwsblad 2023

De pre-race quoteringen beginnen al op een zeer hoog niveau. De odds voor topfavorieten Pidcock en De Lie staan op maximaal x6,00 keer het ingelegde speelbedrag.

Bij een correcte voorspelling op een zege voor Jasper Philipsen stijgen de odds in de pre-race fase al naar x11,00. Die quotering staat ook achter de naam van Turner. Sheffield en Wellens delen de x15,00 keer de inlegwaarde quoteringen, terwijl onze landgenoot Van Baarle al x23,00 keer het ingelegde wedbedrag waard is bij de bookmakers die in Nederland wielerweddenschappen aanbieden.

Dat is al meer dan bijvoorbeeld bij een weddenschap op een winnende Alexander Kristoff (afgelopen week al goed op dreef), Victor Campenaerts (x21,00 ) en gelijk aan zijn teamgenoot Tiesj Benoot (ook x23,00).

Wedden op Wielrennen

Bekijk de volledige lijst met favorieten, quoteringen en spelopties voor de Omloop het Nieuwsblad op de Wedden op Sport bookmakerspagina. Hier zie je in één pagina alle odds en deals voor deze Belgische wielerkoers. Speel altijd veilig en verantwoord als je met echt geld wielerwedstrijden gaat voorspellen en kies alleen voor betrouwbare bookmakers die je in onze lijst kunt terugvinden. Meer informatie nodig? Bezoek dan de Wedden op Sport kennisbank elders op deze website.

Scoren in de pre-race fase? Zet dan in voordat op zaterdag 25 februari de koers wordt verreden. Live gokken op deze wielerwedstrijd? Bezoek dan onze bookmakerspagina tijdens de koers en scoor op die manier bij het Wedden op Wielrennen! Wie weet ben jij straks wel de grote winnaar bij deze openingsrace van het Vlaamse wielerseizoen in 2023.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.