Wie wint het prestigieuze DP World Tour Championship golftoernooi in Dubai?

Deze week wordt er door golftoppers van deze wereld in de Verenigde Arabische Emiraten gespeeld tijdens de World Tour Championship, de Europe Tour afsluiter van 2020. Er staat in totaal 8 miljoen euro op het spel tijdens dit vierdaagse golftoernooi. Speel mee met Wedden op Sport en pak de hoogste odds met een winnende voorspelling op de DP World Tour Championship 2020! Sla jij die hole in one? 

Historie

Het laatste evenement van 2020 op de European Tour-kalender brengt de spelers naar Jumeirah Golf Estates (Earth Course) in Dubai, waar niet alleen de winnaar van de seizoenslange ‘Race to Dubai’-lijst $ 1,5 miljoen verdient, maar de kampioen van het evenement strijkt een slordige $ 3 miljoen dollar op.

De laatste vijf winnaars van deze DP World Tour Championship wonnen het toernooi met een ronde van minimaal 17 onder par. In 2015 schreef Rory McIlroy het toernooi op zijn naam door -21 onder par te eindigen. In 2016 greep Matthew Fitzpatrick de hoofdprijs met een ronde van -17. In 2017 was de -19 onder par van Jon Rahm voldoende voor de winst. In 2018 mocht Danny Willett juichen na een ronde van -18. Vorig jaar was Rahm wederom de beste. Hij liep de baan in Dubai ditmaal in -19 slagen onder par.

Favorieten

Patrick Reed gaat als grote kanshebber dit toernooi in, terwijl titelverdediger Rahm ontbreekt op de deelnemerslijst. Reed dankt zijn status aan de eerste positie in de Race to Dubai ranking. Viktor Hovland krijgt als de Mayakoba Classic-winnaar van vorige week het vertrouwen van de online bookmakers.

Andere kanshebbers volgens de online wedkantoren zijn Tyrrell Hatton, Collin Morikawa, Tommy Fleetwood, voormalig winnaar Fitzpatrick en de man in vorm: de Zuid-Afrikaan Christiaan Bezuidenhout. De Nederlanders Joost Luiten, Wil Besseling worden niet als kanshebber gezien. Romain Langasque heeft zich op het laatste moment teruggetrokken van deelname.

Odds

Bij de golfweddies staat Reed met 9 tegen 1 als grootste kanshebbers genoteerd. Hatton scoort met 10/1 ook hoog bij de bookmakers (+1100 American goknotering). Hovland maakt volgens de bookies ook zeker kans op glorie, roem en de hoofdprijs in Dubai. De Noorse golfer staat in de pre-odds op 12 om 1.

Ook de naam van Thomas Pieters wordt in de voorbeschouwing veel genoemd. Pieters staat bij de bookmakers op 30/1. Ter vergelijking: voor een weddenschap op de Nederlander Joost Luiten staan de pre-odds op 80/1.

Toch zijn er nog een hoop golfers die hoger gerankt worden bij golfwedkantoren. Zo worden weddenschappen op Fleetwood en Morikawa gequoteerd op 14/1. Voormalig winnaar Fitzpatrick is bij de wedkantoren momenteel 16/1 waard (+1600 USA).

De match-ups van deze DP World Tour Championship 2020 bevatten ook enkele interessante wedopties. Zo staan Fleetwood en Hatton bij de bookies in de match-up. Fleetwood scoort hierin + 120 en Hatton -140.

Wedden op Golf

Wil jij ook je slag slaan door te Wedden op Golf? Plaats dan een weddenschap op deze slotwedstrijd in de Europe Tour 2020. Voorspel de winnaar van 18 holes in Dubai of scoor hoge odds bij de match-up deals van Wedden op Sport!

Check de actuele quoteringen op onze bookmakerspagina. Meld je gratis aan en doe vandaag al mee met een online weddenschap op de uitslag(en) in dit prestigieuze golftoernooi in de Verenigde Arabische Emiraten. Het toernooi begint op donderdag 10 december en op zondag 13 december worden de laatste ballen geslagen.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.