Steven Kruijswijk kopman Jumbo Visma in Ronde van Romandië 2023

Volgens de Nederlandse WorldTour formatie Jumbo-Visma maakt Steven Kruijswijk de meeste kans om namens die ploeg de Ronde van Romandië 2023 op zijn naam te schrijven. De bookmakers zetten hem echter niet bij de toppers voor aanvang van deze rittenkoers door Zwitserland. Wie wint de de 76e Ronde van Romandië en toont zijn goede benen vlak voor de start van de Giro d’ Italia? Voorspel en klim hoog op de bookmakersladder via Wedden op Sport

Historie

De Ronde van Romandië wordt dit jaar voor de 76e keer gehouden. De allereerste keer dat een wielerpeloton ging strijden voor de eindzege in deze rittenkoers was in 1947. De Belg Desire Keteleer won toen voor klinkende namen als Gino Bartali en Ferdy Kûbler.

Afgelopen seizoen ging de eindzege naar Alekandr Vlasov, de Rus die tegenwoordig koerst voor Bora Hansgrohe. Vlasov is er dit jaar niet bij om zijn titel te verdedigen dus zal er een andere naam op de erelijst komen dan in 2022.

Favorieten Ronde van Romandië 2023

Volgens de bookmakers maken de broertjes Simon en Adam Yates de meeste kans om die vacante plek op te vullen. De Britse tweeling liet in het verleden al vaker zien goed uit de voeten te kunnen in de Zwitserse bergen en zijn bovendien altijd goed in relatief korte rittenkoersen als de Ronde van Romandië 2023.

Naast de Yates-brothers wordt er bij de wedkantoren ook veel verwacht van Sergio Higuita, Thibaut Pinot, Juan Ayuso, Gino Mader, Egan Bernal en Romain Bardet. Onze landgenoot Kruijswijk behoort volgens de bookmakerskantoren tot de outsiders voor eindwinst in deze 76e editie van de Tour de Romandië.

Odds Ronde van Romandië 2023

Bij de Nederlandse Sportsbooks staat de quoteringen voor winst in het eindklassement al lekker scherp. Topfavoriet Simon Yates staat in de polls voorafgaand aan deze rittenkoers op een pre-race quotering van x4,00, terwijl broer Adam tegen x7,00 het ingelegde speelbedrag de tweede plaats bezet.

Online sportwedders die hun geld zetten op de nummer twee van vorig jaar, Gino Mader, kunnen bij de betere Sportsbooks tot 12,00 keer de inzetwaarde ophalen als de Zwitser in zijn thuisland victorie kraait.

Juan Ayuso is net terug van een slepende blessure en zal ongetwijfeld gebrand zijn om te schitteren in Romandië. Lukt hem dat? Dan is hij bij eindwinst maximaal x21,00 de inlegwaarde waard. Steven Kruijswijk is samen met Tobias Foss kopman bij Jumbo Visma. Foss is maximaal x11,00 het gekozen wedbedrag waard, Steven Kruijswijk levert bij eindwinst deze Zwitserse klimkoers 51,00 keer het inlegbedrag op!

Wedden op Wielrennen

Online scoren bij het Wedden op Wielrennen kan op diverse manieren. Zo kan je kiezen voor de bovenstaande odds en de eindwinnaar voorspellen, maar je kan er ook voor kiezen om dagelijks een gokje te wagen op de ritwinnaar(s). De quoteringen liggen dan vaak een stuk hoger, ook als je kiest voor live gokken.

De outright odds voor eindwinst in deze wielerronde blijven actief tot de start van de laatste etappe, waarbij de quoteringen naarmate het einde in zicht komt steeds verder zullen dalen voor de klassementsleider en steeds hoger zullen worden voor de renners die op achterstand zijn gereden. Zet dus op tijd in om maximaal te scoren bij het Wedden op Wielrennen via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.