Sprint nu naar de beste Tour de France 2023 odds!

De zomervakantie staat voor de deur en dus is het ook weer tijd voor de Ronde van Frankrijk. Deze wielerwedstrijd siert menig huiskamer tijdens de zomermaanden. De prachtige beelden van Frankrijk en het kleurrijke wielerpeloton spreekt veel mensen aan en zorgt er ook voor dat er veel tourpoultjes gemaakt worden. Sprint naar de beste Tour de France 2023 odds door mee te spelen via Wedden op Sport en wordt zelfs ook een winnaar tijdens 110e editie van Le Tour! 

Historie

De Tour de France is niet alleen de grootste wielerwedstrijd van het jaar. Het is ook één van de oudste koersen. Al in 1903 werd er met een fiets door Frankrijk gereden in een poging als snelste van A naar B te komen. Toen nog op fietsen waarbij de renners zelfs hun reservebanden moesten dragen. Vaak ook zonder versnellingen en begeleiding. Tegenwoordig gaat het er heel anders aan toe tijdens de Tour.

Sinds in 1903 de Fransman Maurice Garin de allereerste Tour de France wist te winnen hebben zich heel wat grote namen op de erelijst weten te zetten. Eddy Merckx, Bernard Hinault, Miguel Indurain en Chris Froome zijn slechts enkele klinkende namen uit de tourgeschiedenis. Afgelopen jaar won de Nederlandse ploeg Jumbo Visma de Ronde van Frankrijk dankzij een eindzege van de Deen Jonas Vingegaard.

Favorieten Tour de France 2023

Vingegaard is volgens de bookmakers ook dit jaar weer één van de grote favorieten. De klimmer van Jumbo Visma verkeert in goede vorm en heeft van deze Tour een echt doel gemaakt. Dat geldt ook voor die andere favoriet: Tadej Pogacar. De Sloveen won de Tour in 2020 en 2021. Vorig jaar werd hij tweede. De bookies denken dat Pogacar dit jaar weer grote kans maakt op eindwinst.

Outsiders zijn er in overvloed. De wedkantoren hebben verschillende namen in hun tourlijstjes staan, maar Jai Hindley, Enric Mas, Ben O’Connor en Mattias Skjelmose komen in vrijwel alle lijstjes terug. Ook de gebroeders Yates, Richard Carapaz, Romain Bardet en Mikel Landa komen vaak terug als outsiders voor eindwinst in de Tour 2023.

Odds Tour de France 2023

De pre-race quoteringen voor de Tour de France 2023 staan nu al voor je klaar. Ze zullen gedurende de hele Tour actief blijven. De rittenkoers door Frankrijk duurt drie weken. Tijdens al die etappes kan er ook op de etappewinnaar gespeeld worden. Wie zich puur wil richten op het voorspellen van de eindwinnaar kan dat het beste doen voordat de Tour op zaterdag 1 juli van start gaat.

De odds voor eindwinst van Vingegaard staat nu bijvoorbeeld nog op x2,10 keer het ingelegde speelbedrag. Bij eindwinst van Pogacar is dat 2,20 keer de inlegwaarde.

Daarmee hebben we de twee topfavorieten gehad. En dat is te merken aan de quoteringen bij nummer drie op de bookmakerslijst: Jai Hindley. Eindwinst voor de Aussie staat al op x17,00. Gaat de Tourzege naar Mas? Dan levert dat maximaal 26,00 keer het ingelegde wedbedrag op. En O’Connor (AG2R La Mondiale) staat tegen 34,00 keer de wedwaarde in de boeken.

Wedden op Wielrennen

Online Wedden op Wielrennen wordt het hele jaar door gedaan, maar de meeste weddenschappen worden afgesloten tijdens de Tour. Voorspellingen voor eindwinst in de Tour de France 2023 kunnen dagelijks worden doorgegeven via de bookmakers die in Nederland actief zijn. Een overzicht hiervan staat op de Wedden op Sport vergelijkingspagina. Zet in voor de start van zaterdag 1 juli en sprint naar de beste Tour de France 2023 odds!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.