Wedden op US Open

Je kunt van Amerikanen zeggen wat je wilt: de manier waarop zij sport beleven, werkt aanstekelijk. Amerika heeft een sportcultuur pur sang. Voor tennisliefhebbers is de US Open een van de hoogtepunten van het jaar. Als grand slam is het sowieso een van de belangrijkste tennistoernooien van het jaar. Maar voeg daar die heerlijke Amerikaanse sportsfeer aan toe en je weet dat je ook nog eens te maken hebt met een van de meest vermakelijke – zo niet het leukste – tennisevenement van het jaar. Samen met Roland Garros, de Australian Open en Wimbledon behoort de US Open tot ‘s werelds meest prestigieuze tennistoernooien. Elk evenement heeft ook een eigen sfeer. De zinderende Australische hitte, met de spanning van de eerste grand slam van het jaar, het fabuleuze Franse gravel of de klassieke sfeer van Wimbledon. En natuurlijk het spektakel van de US Open: de plek waar fans op de tribune vaker en meer losgaan dan waar dan ook. De umpire die “quiet, please” roept, is eerder regel dan uitzondering. Maar dat is de charme van dit toernooi. Wedden op US Open is dat ook, want dat hoort er eigenlijk gewoon bij. In de Amerikaanse sportwereld komt wedden vaak voor, of het nu gaat om ijshockey, boksen, honkbal of een van de andere populaire sporten. Doe jij mee dit jaar?

Verantwoord wedden op US Open

Wedden op US Open is ontzettend spannend, maar het is wel van belang dat je dit verantwoord doet. Verantwoord wil in de eerste plaats zeggen: bij de juiste bookmaker. Rondom alle grote sportevenementen zijn tal van wedmogelijkheden. Door te kiezen voor een officieel geautoriseerde partij, weet je zeker dat jouw inleg veilig is. Bij legale wedkantoren is er sprake van strenge controle. Wedden moet spannend zijn, maar je afvragen of je jouw geld wel uitgekeerd krijgt is niet het soort spanning waar je naar zoekt. Een andere verkeerde vorm van spanning, is geld verliezen dat je eigenlijk helemaal niet hebt of niet kunt missen. Wedden blijft wedden: je kunt nog zo veel verstand hebben van de sport: je kunt je inleg kwijtraken. Wees je hiervan bewust wanneer je gaat wedden op US Open. Weet je zeker dat je bij de juiste bookmaker inlegt en dat je wedt met extra geld dat je niet nodig hebt: dan kun je ervoor gaan en ervan gaan genieten.

Volg de wedstrijden op de voet

Een groot voordeel van een toernooi als de US Open, is dat de hele wereld kijkt. Het is een gigantisch evenement dat overal wordt uitgezonden. Dat betekent dat je de wedstrijden van jouw keuze op de voet kunt volgen. Dit maakt wedden op US Open extra spannend. Wedden is altijd spannend, vooral het moment waarop je checkt of je de winnaar of uitslag goed voorspeld hebt, maar het is extra spannend wanneer je de weg naar het resultaat kunt volgen. De belangrijkste wedstrijden van het toernooi worden live op tv uitgezonden. Dat wil jij als echte fan natuurlijk zien. Dat je hiervoor midden in de nacht je bed uit moet komen, maakt dan niet uit. Ook dat is onderdeel van de unieke charme. Gaat het toch niet lukken, bijvoorbeeld omdat je de volgende dag gewoon moet werken, dan kun je altijd nog de herhaling kijken, op tv of online. Het drukke speelschema tijdens het toernooi betekent dat er veel wedstrijden tegelijk worden gespeeld, vooral in de eerste rondes. Misschien wordt de wedstrijd van jouw favoriet live uitgezonden, maar misschien staat hij of zij op een van de kleinere banen tegen een minder aansprekende tegenstander. In dat geval is de kans dat deze partij live wordt uitgezonden kleiner. Dat is jammer, maar hoeft geen probleem te zijn. Er zijn (bijna altijd gratis) streams te bekijken waarop je alle wedstrijden kunt volgen. Ga je wedden op US Open, dan kun je de verrichtingen van de speler of speelster op wie jij hebt gewed dus bijna altijd wel volgen. Dat maakt het wedden natuurlijk extra spannend. Je zult nog meer dan normaal meeleven met de wedstrijden.

Sport verbindt. Heb jij vrienden die ook van tennis houden? Waarom kijken jullie dan niet de wedstrijden samen? Een lekker drankje en goede hapjes erbij, en je zit gebakken voor een spannende middag, avond of ochtend. Wanneer jouw vrienden ook wedden op US Open, wordt samen kijken natuurlijk nog spannender en intenser. Tijdens een goede wedstrijd zul je al op het puntje van je stoel zitten, maar wanneer je geld hebt ingezet op de uitkomst, krijgt een wedstrijd natuurlijk nog meer lading. Bovendien zorgt dit voor een leuke strijd tussen jou en jouw vrienden. Jullie claimen allemaal de ultieme tenniskenner te zijn: dit is je kans om te bewijzen dat alleen jij die titel verdient. Ben jij immers degene met de (meeste) juiste voorspellingen, dan zal niemand meer durven te zeggen dat je geen kijk op de sport hebt.

Hoe ga jij wedden?

Wanneer je wilt wedden op US Open, heb je hiervoor diverse mogelijkheden. Zo kun je inzetten op de uitkomst van individuele wedstrijden. Je kunt zelf kiezen hoe je dit wilt doen. Ga je voor alle wedstrijden, of ga je alleen wedden op een specifieke speler? Je kunt ook wedden op de winnaar van het toernooi. Hiervoor moet hij of zij een lange weg afleggen, dus je zult begrijpen dat je met een juiste voorspelling een behoorlijk rendement op je inleg kunt verwachten…. Aan de andere kant: een partij verliezen, en het is allemaal voorbij. Jouw favoriet zou zeker niet de eerste en ook niet de laatste zijn die er geheel tegen de verwachting in de eerste of tweede ronde uitvliegt tegen een laagvlieger. Naast uitslagen kun je natuurlijk ook wedden op tal van statistieken. Neem gewoon eens een kijkje en ontdek wat jij het leukste vindt.

Een toernooi om te koesteren

De US Open vindt eens per jaar plaats en het is beslist een toernooi om te koesteren. Het is ook een uniek toernooi, want het is de laatste grand slam van het seizoen. Voor alle spelers en spelers betekent dit een laatste kans om nog te schitteren op een van de vier belangrijkste toernooien van het jaar. Logisch dus dat spelers met een hoge ranking willen vlammen op dit toernooi. In aanloop naar de US Open zijn er best veel andere toernooien die prima staan op je cv, maar deze worden vaak overgeslagen door hooggeplaatste spelers omdat zij per se fit en uitgerust willen zijn om uit te komen op de US Open. Het toernooi bestaat al sinds 1881 en is meerdere malen van locatie verhuisd. Dit had met name te maken met de immer groeiende populariteit. Tegenwoordig wordt de US Open al jaren gehouden in New York. Het center court van het Arthur Ashe Stadium biedt plaats aan maar liefst bijna 24.000 fans. Reken maar dat het publiek hier uitzinnig is. En reken maar dat het voor iedere tennisser een bijzonder gevoel geeft om in zo’n ambiance het toernooi te winnen.

Eerdere winnaars

Dit is een toernooi dat iedere topper op zijn of haar naam wil hebben staan. De groten der aarde hebben hier al eens de trofee omhoog mogen houden, soms zelfs meerdere keren. Winnaars uit het recente verleden zijn onder andere Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Stanislas Wawrinka, Serena Williams, Bianca Andreescu, Naomi Osaka en Maria Sharapova. Maar ook toppers uit het verleden hebben dit toernooi op hun naam geschreven: Pete Sampras, Jimmy Connors, John McEnroe, Ivan Lendl, Andre Agassi, Chris Evert, Steffi Graf, Kim Clijsters, Jusine Henin, Monica Seles…. het geeft aan dat dit een toernooi is met een ijzersterke reputatie en dat verklaar waarom wedden op US Open zo populair is. Wedden is altijd spannend, maar het is natuurlijk nog net wat beter wanneer je kunt sportwedden op wereldtoppers die strijden om een felbegeerde prijs. En over die prijs gesproken: er is meer dan 50 miljoen dollar te verdelen onder de spelers. De US Open winnen kan je dus in een klap financieel onafhankelijk maken. Ook jij kunt dus een behoorlijke slag slaan door uitslagen of de winnaar goed te voorspellen.

Wil je de kans hierop vergroten? Houd dan de wedstrijden en ontwikkelingen in aanloop naar het toernooi in de gaten. Lastig is dat niet, want je kunt alle wedstrijden volgen, al was het alleen maar op het internet, bijvoorbeeld in fan communities. Als je ervoor zorgt dat je op de hoogte bent, dan weet je bij aanvang van het toernooi wie vooraf tot de kanshebbers behoren, wie er in vorm zijn en wie niet. Geeft dat je zekerheid dat je gaat scoren? Nee, die zekerheid heb je nooit. Maar kennis is macht en hoe meer kennis, hoe groter de kans is dat jij de US Open ook als winnaar afsluit.

Populaire sporten

Meest gespeelde sportcategorieen
Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.