Speel mee met één van de meest prestigieuze snookertoernooien van het jaar: de Masters 2021

Vanaf zondag 10 januari wordt er in het Engelse Milton Keynes gestreden om de titel bij de Snooker Masters 2021. Dit toernooi is de eerste kans om in het nieuwe jaar te scoren voor de toppers uit de snookerwereld. Wie wordt de opvolger van Stuart Bingham? Bingham zelf of toch good-old Ronnie O’Sullivan? De winnaar van de finale op zondag 17 januari 2021 ontvangt ruim 277.000 euro! Plaats je weddenschap voor de uitkomsten van de Snooker Masters 2021 via Wedden op Sport en speel de snookertafel van de bookmakers helemaal leeg! Verdwijnt de hoofdprijs in jouw pocket? 

Historie

De 47ste editie van dit snookertoernooi wordt niet gehouden in Alexandra Palace te Londen. Vanwege de geldende beperkingen voor het houden van snookertoernooien switchte de organisatie op het laatste moment naar Milton Keynes, waar de overheidsregels makkelijker te handhaven zijn. Alexandra Palace was al sinds 2012 de vaste locatie voor dit invitatietoernooi.

Aan de Masters mogen alleen de beste 16 spelers van de wereldranglijst deelnemen. Ook is dit toernooi onderdeel van een driedelige topcyclus. Naast dit toernooi horen daar ook het UK Championship en het wereldkampioenschap Snooker bij.

De Engelsman Stuart Bingham (1) is titelverdediger en wist de vijfde opeenvolgende all England finale te winnen van Ali Carter: 10-8. Bingham won daarmee zijn allereerste Paul Hunter-trofee.

Hij volgde daarmee Judd Trump op, die winnaar van 2018. Recordhouder qua overwinningen is Ronnie O’Sullivan. De snookerlegende won het toernooi in 1995 al voor een eerste maal en zette daarna zijn status kracht bij door ook in 2005, 2007, 2009, 2014, 2016 en 2017 als beste uit de bus te komen.

Favorieten

O’Sullivan is dit keer echter niet de absolute topfavoriet voor eindwinst. De online bookmakers zien Judd Trump als gedoodverfde winnaar, terwijl ook titelverdediger Bingham door vele mensen naar voren wordt geschoven als kanshebber. Bingham verkeert echter niet in zijn beste vorm. Dat geldt wel voor UK Championship winnaar Neil Robertson. De Aussie staat hierdoor tussen grote namen als Mark Selby, John Higgins en Mark Allen.

Vanaf Kyren Wilson komen we bij de dark horses van deze Masters 2021. Samen met onder meer Shaun Murphy en debutant Ding Jun-Hui wordt Wilson door TOTO.nl geplaatst in het rijtje favorieten dat kans maakt als de topfavoriet niet thuisgeven.

Odds

De hoogste winstbonus wordt uitgekeerd als een andere debutant, Thepchaiya Un-Nooh, het toernooi wint. De bookmakers keren dan maar liefst x81,00 keer je inleg uit! Diezelfde quoteringen staat ook achter de naam van David Gilbert.

De meeste snookerweddenschappen richten zich echter op de echte kanshebbers en de voorspellingen met de hoogste winstkansen. Volgens de online bookmakers waar op snooker kan worden gespeeld maakt Trump de meeste kans om eindwinnaar te worden van de Masters 2021. Gemiddeld keren de bookmakers waar u op snooker kunt gokken x3,50 keer het speelbedrag uit bij een toernooizege van de Engelsman.

Voor een achtste Masters-titel van O’Sullivan willen de bookies nog iets dieper in de buidel tasten: gemiddeld pak je x5,50 keer het ingelegde speelbedrag als de levende legende zijn legendarische naam nog iets dikker in de sterren schrijft door de Masters van dit jaar te winnen. Overigens is de winstbonus voor winst van Robertson net zo hoog: x5,50. Deze pre-wedstrijd quotering geldt ook bij een winnende voorspelling op Neil Robertson.

Mark Selby staat bij de bookies op x7,50 keer je inzet, Wilson is x15,00 je ingelegde wedbedrag waard en routinier John Higgins staat voor x19,00 de inleg in de boeken. En Bingham dan? Die krijgt een hele hoge pre-odd mee momenteel: x26,00!

Wedden op Snooker

De Snooker Masters worden gezien als één van de hoogtepunten in het internationale snookerjaar, er zal dus ongetwijfeld weer door veel Nederlandse online gamers gespeeld worden op dit Top-16 toernooi. Gok jij op de eindwinnaar of ga je dagelijks spelen op de partijen die vanaf zondag 10 januari gespeeld worden in Milton Keynes?

Pak de beste online deals en pre-odds door te Wedden op Snooker via onze bookmakerspagina. Wij hebben alle top bookmakers alvast voor je opgezocht en gesorteerd aan de hand van jouw voorspellingen! Scoor de winnende pot en zorg dat je straks wat extra geld in de pocket hebt door een winnende voorspelling te plaatsen! Game on!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.