Snooker British Open 2022: Ronnie O' Sullivan topfavoriet bij bookmakers

Als het aan de online bookmakers ligt, dan is er maar één echte favoriet voor winst in de Snooker British Open 2022 en dat is Ronnie O’ Sullivan. De levende snookerlegende was een tijdje uit de running door een tennisarm, maar keert deze week terug aan de tafel in een poging weer een titel aan zijn imposante erelijst toe te voegen. Voorspel de winnaar van de Snooker British Open en pak fraaie bookmakersbonussen via Wedden op Sport.nl!

Historie

De British Open is één van de hoogtepunten van het snookerseizoen. Het toernooi bestaat al sinds 1985. Vanaf het seizoen 2004/2005 werd het toernooi niet meer gehouden, tot het in 2021 na 17 jaar weer op de kalender werd gezet. In het seizoen 1998-1999 werd het toernooi pas later gehouden, waardoor het toernooi twee keer plaatsvond in 1999, voor de seizoenen 1998-1999 en 1999-2000.

Sindsdien wordt het snookertoernooi in het najaar gespeeld, dit jaar dus in de laatste week van september. Titelverdediger in het 100.000 pond gedoteerde toernooi is de Welshmen Mark Williams.

Favoriet Snooker British Open 2022

Volgens de bookmakers is O’ Sullivan topfavoriet. Maar er zijn ook kapers op de kust in deze Snooker British Open 2022. Zo is Judd Trump prima in vorm en heeft hij al vaker van O’ Sullivan gewonnen op Britse bodem. Ook Bingtao Yan is een gevaarlijke outsider, net als Mark Selby en good old John Higgins.

De bookies verwachten echter niet dat zij het O’ Sullivan zo moeilijk kunnen maken dat hij van tafel wordt geveegd en dus zijn de quoteringen bij de outsiders bijzonder hoog en aantrekkelijk. Maar de grote vraag is natuurlijk: hoeveel kans op winst heb je als je je geld zet op een andere speler dan O’ Sullivan?

Odds Snooker British Open 2022

De odds voor een toernooizege van O’ Sullivan staan in de outrights op een maximale hoogte van x6,00 het gekozen wedbedrag op de The Rocket, zoals zijn bijnaam luidt.

Kies je voor Trump bij je weddenschap? Dan kunnen de uitbetalingen oplopen naar maximaal x8,00 het ingelegde speelbedrag dat gebruikt is bij het plaatsen van deze snooker bet.

Als we verder kijken dan zien we dat de odds snel hoger en hoger worden. Zo staan de pre-odds bij winst van Mark Williams al op maximaal x13,00. Die quotering zien we ook terug als je voorspelt dat Higgins of Yan eindwinnaar worden. Achter de naam van Mark Selby staat in de pre-fase een maximale outrights odd van liefst x17,00!

Wedden op Snooker

Het is misschien geen grote sport in Nederland, maar veel mensen volgen het snooker wel op de voet. Vaak ook omdat ze dan kunnen Wedden op Snooker en ook nog kans maken om geld te winnen! Wil jij ook een gokje wagen? Check dan de bookmakerspagina van Wedden op Sport voor alle actuele odds bij deze Snooker British Open 2022!

De wedstrijden starten op maandag 26 september en de finale zal op zondag 2 oktober plaatsvinden. Zorg dus dat je op tijd je voorspelling doorgeeft om de pre-odds te scoren. Of speel mee tijdens de wedstrijden om mee te kunnen spelen via de speloptie live gokken op snooker. Meer weten over veilig, verantwoord en kansrijk gokken? Bezoek onze kennisbank!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.