Mathieu van der Poel na uitvallen Wout van Aert topfavoriet voor Ronde van Vlaanderen 2024

Het zou een duel moeten worden tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert, maar de 108e Ronde van Vlaanderen zal het zonder de Belgische wielerheld moeten doen. Van Aert viel woensdag tijdens Dwars door Vlaanderen. Hij liep daarbij meerdere breuken op waardoor hij voorlopig niet kan koersen. Van der Poel lijkt dus onbedreigd naar de zege te kunnen fietsen of zijn er toch nog andere kapers op de kust? Voorspel de Ronde van Vlaanderen 2024 via Wedden op Sport.nl en sprint naar de hoogste odds!

Historie

De Ronde van Vlaanderen is de grootste eendagskoers uit het hedendaagse wielrennen. De Belgische wielerwedstrijd werd in 1913 voor het eerst georganiseerd door de sportkrant Sportwereld. Het was destijds gebruikelijk dat uitgevers van kranten en tijdschriften wielerwedstrijden organiseerden om hun uitgaven te promoten.

Vorig jaar won Tadej Pogacar deze Vlaamse Hoogmis. Dit jaar is de Sloveen er echter niet bij. In de afgelopen zes edities waren er twee Nederlandse zeges, drie tweede plaatsen behaald door landgenoten en het moet wel gek lopen wil daar dit jaar niet nog minimaal één podiumplek bijkomen.

Favorieten Ronde van Vlaanderen 2024

Eén van de absolute topfavorieten bij de online bookmakers is namelijk onze landgenoot Mathieu van der Poel. De renners van Alpecin Deceuninck won dit seizoen al de E3 Prijs en heeft zijn zinnen gezet op deze belangrijke klassieker uit het wielervoorjaar.

Wout Van Aert zal dus niet deelnemen. Datzelfde geldt ook voor zijn landgenoot Jasper Stuyven. De renner van Lidl-Trek behoorde ook tot de favorieten, maar viel ook in Dwars door Vlaanderen. Teamgenoot van Stuyven is Mads Pedersen. De Deen won vorige week Gent – Wevelgem door Mathieu van der Poel te verslaan in de sprint. Hij is mede daardoor ook favoriet. Dylan van Baarle is de tweede Nederlander die kans maakt om te winnen, zo stellen de bookmakers. Van Baarle werd in 2022 al tweede, maar was afgelopen week ziek waardoor zijn fitheid een vraagteken is.

Odds Ronde van Vlaanderen 2024

Een correcte voorspelling op winst voor topfavoriet Mathieu van der Poel levert al tot maximaal x2,50 keer de wedwaarde op. Zet je in op een podiumplek voor MvdP dan kan dat al tegen x1,50 keer de inleg.

Mads Pedersen zal bij de bookmakers tot maximaal x7,00 de wedwaarde opleveren, terwijl Visma – Lease a bike nieuwe kopman Van Baarle tegen x19,00 het wedbedrag genoteerd staat. Dwars door Vlaanderen winnaar Jorgenson (eveneens Visma – Lease a Bike) kent een maximale quoteringen van x26,00.

De Belg Tim Wellens staat tegen 34,00 de inleg in de boeken. De Spanjaard Lazkano liet zich al gelden op de Vlaamse wegen dit seizoen. Een zege van hem levert tot maximaal x41,00 de inleg op.

Wedden op Wielrennen

Online Wedden op Wielrennen maakt het volgen van de Ronde van Vlaanderen 2024 nog spannender! Ook meerijden in Vlaanderen’s Mooiste door een voorspelling te plaatsen? Kies dan voor de veilige, Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport.

Vergelijk alle actuele odds en spelopties op de Wedden op Sport bookmakerspagina en fietst fraaie winstbonussen binnen als jouw voorspelling de juiste blijkt te zijn! De Ronde van Vlaanderen wordt op zondag 31 maart verreden en start rond 10:00 uur. Zorg dus dat op tijd bent met het vergelijken van de quoteringen en het plaatsen van je weddenschap!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.