Golf: PGA Championship 2021

De beste golfers ter wereld verzamelen zich deze week in de Amerikaanse staat South Carolina voor het US PGA Championship 2021. Dit is het tweede Masters toernooi van dit jaar en kent met 15 miljoen euro aan prijzengeld een record aan beloningen voor de golfers van dienst. Wil jij ook geld verdienen aan de US PGA Championship Masters? Speel dan mee via Wedden op Sport en voorspel de winnaar van 2021!

Statistieken PGA Championship 2021

Er wordt deze week gespeeld op de Ocean Course drive van golfclub Kiawah. Deze baan in de staat South Carolina werd in 1976 geopend en was al vaker gastheer van grote toernooi. In 1991 werd deze huidige baanstructuur aangebracht voor de komst van Ryder Cup en in 2007 vond het wereldkampioenschap plaats op de Ocean Course.

Dit jaar is de golfclub voor de eerste maal het decor voor het US PGA Championship, waarbij de winnaar 2,7 miljoen euro opstrijkt en de volledige Top-3 met meer dan 1 miljoen euro naar huis gaat.

Favorieten

Bij de bookmakers zien we dat Rory McIlroy als grootste kanshebber wordt gezien voor de eindzege. McIlroy is in goede vorm en wist in 2012 al een keer een winnende ronde te lopen op de Ocean Course te Kiawah.

Andere kanshebbers zijn volgens de bookies onder meer Jon Rahm, Justin Thomas en natuurlijk de nummer 1 van de PGA wereldranglijst: Dustin Johnson. Hij staat vierde vanwege de knieklachten die hem onlangs opspeelde. Hij miste hierdoor vorige week al de AT&T golf meeting. OF hij voldoende hersteld is om direct weer voor de winst mee te gaan doen, is de vraag.

Outsiders voor eindwinst op deze Golf Masters zijn volgens de bookmakerskantoren sterke mannen als  Bryson Dechambeau en Jordan Spieth. Zij kunnen zonder enige twijfel verrassen komende dagen.

Odds PGA Championship 2021

Voor winst van topfavoriet McIlroy betalen de bookies in de pre-fase maximaal x12,00 keer je speelbedrag uit als hij winnaar wordt komende zondag tijdens de laatste ronde over de 18 holes van de Ocean Course. Jon Rahm volgt bij de top bookmakers die golfweddenschappen aanbieden op een tweede plaats. Een zege van hem op de slotdag van de US PGA Championship zorgt voor gemiddeld x14,00 je inleg als winstuitkering! Bij de TOTO kan je zelf x15,00 keer je ingelegde geldbedrag verdienen door een zege van Rahm.

In de pre-fase zijn de odd voor Jordan Spieth en Justin Thomas gelijk aan die van Rahm: x15,00, maar ook hier is TOTO weer de topper tussen bookies. Zij betalen bij Spieth x15,50 en bij Thomas x16,00 je inleg uit!

Denk jij dat de toernooiwinst deze week is voor  Bryson Dechambeau? Dan levert dit bij winst van hem x17,00 het speelbedrag op. De pre-toernooi quotering van Johnson staat bij de betere golfbookmakers op x17,00! Xander Schauffele staat gemiddeld voor x21,00 keer het speelbedrag in de boeken, al zijn er ook wedkantoren die x17,00 je inleg aanhouden en hem daarmee op gelijke hoogte zetten met Johnson.

Wedden op Golf

Echte golfliefhebbers staan zelf op de baan of doen mee met het online voorspellen van de uitslagen. Behoor jij tot de golfkenners van Nederland of ben je gewoon enorm goed in het online Wedden op Golf? Plaats dan jouw voorspelling via Wedden op Sport en scoor de hoogste winstbonussen bij sportweddenschappen op golf! Speel wel verantwoord en neem geen onnodige risico’s bij het spelen op sportwedstrijden.

Ben je al een geregistreerde online sportgamer? Gebruik dan je welkomstbonus voor een gratis weddenschap en kies voor de winnende strategie dankzij de kennisartikelen en voorbeschouwingen op deze site. Ben jij straks de golfkoning van sportbookmakers? Grijp je kans en doe mee!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.