MMA: Badr Hari - Alistair Overeem

Voor MMA liefhebbers is zaterdag 8 oktober al heel lang een datum waar naar uit gekeken wordt. Op die dag staat het gevecht Badr Hari – Alistair Overeem gepland. Beide Nederlanders staan in de Arnhemse Gelredome tegenover elkaar en het belooft een spektakel te worden. Ook een klapper maken bij dit gevecht? Voorspel dan de winnaar via Wedden op Sport en sla de bookmakers knock-out met een correcte weddenschap!

Historie Badr Hari – Alistair Overeem

Dat er twee grote namen uit de MMA-wereld tegenover elkaar staan, hoeven we niemand uit te leggen. Badr Hari heeft zijn sporen wel verdiend en ook Overeem kan bogen op een imposante erelijst.

Hari vocht tot nu toe 124 gevechten uit en stapte maar liefst 106 keer als winnaar uit de ring. De Marokkaanse Nederlander deed dat in 92 gevallen door zijn opponent knock-out te slaan.

Zwaargewicht Overeem is niet alleen qua gewicht zwaar, ook zijn erelijst is zwaar indrukwekkend. Hij vocht een stuk minder partijen dat Hari, maar met 47 overwinning uit 67 optredens is zijn track list bijzonder goed.

Bookmakers favoriet

Volgens de online bookmakers die vechtsportweddenschappen aanbieden, is Hari favoriet als het gevecht op zaterdag 8 oktober begint. De bookies baseren zich onder meer op de erelijst van beide heren, maar ook op de ervaring van Badr Hari.

Overeem is weliswaar ouder, maar heeft een minder lange MMA loopbaan dan Badr Hari. Dat is ook een belangrijke reden voor de wedkantoren om Overeem als underdog te bestempelen. Dit komt ook tot uiting bij de pre-gevecht odds!

Odds Badr Hari – Alistair Overeem

Bij de betere bookmakerskantoren scoor je met een winnende weddenschap op Overeem tot wel bijna het drievoudige van je inleg. De hoogste pre-odds van dit moment staan op x2,80 als Overeem van Badr Hari wint.

Als Hari zaterdag als winnaar uit de Gelredome ring stapt, dan juichen de MMA-punters die hun geld op de Marokkaanse Nederlander hebben gezet het hardste. Zij kunnen dan een uitbetaling oplopend tot een maximum van x1,45 keer het ingelegde speelbedrag tegemoetzien en dat zorgt meestal voor mooie geldsommen op de bankrekening!

Wedden op MMA

De vechtsport is ongekend populair in Nederland en dat is ook bij het online Wedden op MMA te merken. Steeds meer Sportsbooks nemen deze sport op in hun portfolio. Veel MMA punters wisten al flinke sommen geld te scoren met een correcte voorspelling. Omdat de gevechten tussen twee sporters gaan en een gelijkspel eigenlijk niet kan, liggen de winstkansen hoog. Je hebt bij Badr Hari – Alistair Overeem altijd vijftig procent kans dat je de goede naam speelt!

Zet in via Wedden op Sport en scoor de beste MMA deals voor dit nu al epische Collusion 4 gevecht Hari – Overeem van zaterdag 8 oktober 2022 in de Arnhemse Gelredome te Arnhem!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.