Jong talent Thymen Arensman één van de favoriet in Ronde van Polen 2022

Op zaterdag 30 juli start de WorldTour etappekoers de Ronde van Polen. Aan het vertrek ook de jonge Nederlander Thymen Arensman (TEAM DSM). Arensman liet eerder dit jaar al van zich spreken in etappekoersen en wordt door de online bookmakers naar voren geschoven als één van de kandidaat eindwinnaars in deze wielerwedstrijd over Pools grondgebied. Voorspel de winnaar van de Ronde van Polen 2022 en scoor hoge odds bij het Wedden op Sport!

Historie

De Ronde van Polen is nog niet zo heel oud. De eerste editie op WorldTour niveau dateert van 2005. Acht jaar later, in 2013, wist onze landgenoot Pieter Weening deze koers op zijn naam te schrijven. Weening is daarmee nog altijd de enige Nederlandse winnaar van deze wielerkoers.

Vorig jaar ging de zege naar Joao Almeida, De Portugees hield Matej Mohoric en 2018 winnaar Michal Kwiatkowski achter zich. Pascal Eenkhoorn was in 2021 de beste Nederlander op een tiende plaats.

Favorieten Ronde van Polen 2022

Rafal Majka was volgens de bookmakers lange tijd de topfavoriet voor eindwinst in de Ronde van Polen 2022. De Pool in dienst van TEAM UAE had na zijn moeizame Tour de France ook echt een doel gemaakt van deze ronde. Majka moet deze koers echter aan zich voorbije laten gaan. Hierdoor is Ethan Hayter uitgeroepen tot topfavoriet voor de 2022 editie. De Brit krijgt stevige concurrentie van enkele grote namen zoals Michal Kwiatkowski en voormalig Giro-winnaar Richard Carapaz.

Verrassende naam tussen als de wielergeweld is Thymen Arensman. De pas 22-jarige renner uit Deil (Betuwe) liet in dienst van het Nederlandse TEAM DSM al mooie dingen zien in koersen als de Tirreno – Adriatico en de Giro d’Italia.

Odds Ronde van Polen 2022

De online bookmakers betalen maximaal x2,75 keer het speelbedrag uit als Hayter zijn status als topfavoriet waar weet te maken. De bonussen lopen op naar een maximum van x4,50 als de Pool Kwiatkowski in zijn thuisland de eindzege weet te pakken.

Bij winst van de Nederlander Arensman ontvangen wielerpunters die zijn naam speelden bij de Sportsbook een maximale winstbonus van x9,00 het gekozen speelbedrag op het lange klim- en tijdrittalent.

Vanaf Carapaz vliegen de pre-odds in de dubbele cijfers. Als de Ecuadoriaan de Ronde van Polen 2022 wint, ontvangen sportgokkers die op hem hun geld hebben gezet een maximale beloning van x10,00 hun inleg.

Wedden op Wielrennen

Vaste bezoekers van Wedden op Sport weten het inmiddels: het online wedden op wielrennen maakt het volgen van de koers een stuk spannender! Zorg er echter wel altijd voor dat je veilig en verantwoord gokt. Kies daarom alleen voor betrouwbare bookmakers. Deze kan je terugvinden op onze bookmakerspagina. Check ook onze kennisbank voor meer informatie over het online wedden op wielrennen.

Check de actuele odds en deals voor de Ronde van Polen op de bookmakerspagina van Wedden op Sport.nl en fiets prachtige bonussen binnen door etappewinnaars en/of de eindwinnaar correct te voorspellen! Ben jij straks één van de winnaars? Vergelijk, voorspel en win!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.