Golf PGA Tour: Farmers Insurance Open 2022

Deze week wordt op het Torrey Pines Golf Course in de Amerikaanse stad San Diego de PGA Tour wedstrijd ‘Farmers Insurance Open’ gespeeld. De beste golfers te wereld strijden om de titel die hoog staat aangeschreven in de golfwereld. Voorspel de winnaar van de Farmers Insurance Open 2022 en sla een bookmakers hole in one via Wedden op Sport!

Historie Farmers Insurance Open

Het Farmers Insurance Open is een prestigieus golftoernooi in de Verenigde Staten dat deel uitmaakt van de Amerikaanse PGA Tour. Het toernooi werd in 1952 opgericht als het San Diego Open. Recordwinnaar in Tiger Woods. Hij won dit toernooi maar liefst zeven keer tijdens zijn actieve golfloopbaan.

Sinds 1968 wordt het toernooi op de Torrey Pines Golf Course in La Jolla georganiseerd. De club heeft twee goede 18 holesbanen: de North Course en de South Course. De eerste twee speelronden worden gespeeld op de North-baan en de laatste twee speelronden op de South-baan.

Favoriet voor Farmers Insurance Open 2022

Vorig jaar won Patrick Reed de Farmers Insurance Open, maar Reed behoort dit jaar niet tot de kanshebbers voor toernooiwinst. De bookmakers verwachten veel van de Spanjaard Jon Rahm. Ook de 28-jarige Amerikaan Justin Thomas staat hoog in de polls die de golfbookmakers hebben samengesteld.

Het tweetal wordt op de voet gevolgd door de 37-jarige Amerikaan Dustin Johnson – die zijn eerste PGA Tour wedstrijd van 2022 speelt in San Diego – en zijn 28 jaar oude landgenoot Bryson DeChambeau. De outsiders voor de eindzege zijn Xander Schauffele (28 jaar) en de Japanner Hideki Matsuyama (29 jaar). Titelverdediger Patrick Reed staat bij de lagere outsiders, waardoor de experts aangeven niet veel van hem te verwachten..

Odds Farmers Insurance Open 2022

Bij de bookmakers is Jon Rahm, de huidige nummer één op de wereldranglijst voor golfers, topfavoriet. Een toernooizege van de 27-jarige Spanjaard levert je maximaal x9,00 keer je inleg op.

Zet jij in de pre-toernooi fase in op Justin Thomas, dan betalen de bookmakers maximaal x15,00 je speelbedrag uit. Dat is een net iets lagere pre-toernooi odd dan de bookies hanteren bij een toernooizege voor Dustin Johnson. Een zegetocht van Johnson over PAR-72 baan in San Diego staat in de pre-tournament fase op maximaal x17,00 keer je inleg.

Tot slot levert een winnende weddenschap op Bryson DeChambeau, ook één van de topfavorieten in San Diego, je een maximale bookmakersbonus van x21,00 keer je speelbedrag op en daarmee heeft DeChambeau de hoogste quotering van de alle favorieten te pakken.

Wedden op Golf

Sla je slag bij het Wedden op Golf! Hou je van een gokje wagen, ben je thuis in online wedden op sport en heb je verstand van golf? Dan is de Farmers Insurance Open 2022, onderdeel van de Amerikaanse PGA Tour, jouw kans om hoge bookmakersbonussen te scoren! Check alle actuele odds en deals via de Wedden op Sport bookmakerspagina en sla een hole-in-one met een correcte voorspelling op de eindwinnaar van deze Amerikaanse topwedstrijd!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.