Wedden op de WorldTour wielrennen: De Ronde van Vlaanderen 2022

Het hoogtepunt van het wielervoorjaar is toch echt de Ronde van Vlaanderen. Ondanks dat er veel mooie wedstrijden op de kalender staan, waaronder de Amstel Gold Race in Limburg, blijft De Ronde toch een mythische koers. Kan Mathieu van der Poel weer meedoen om de winst? Voorspel de Ronde van Vlaanderen 2022 via Wedden op Sport en sprint naar de winst bij de online bookmakers!

Historie Ronde van Vlaanderen

Het wordt alweer de 106e editie van de Ronde van Vlaanderen. Sinds Paul Deman in 1913 als eerste deze koers wist te winnen passeerden er al een heleboel grote namen als eerste de finishstreep. Vorig jaar versloeg de Deen Kasper Asgreen zeer verrassend Mathieu Van Der Poel. De Nederlander heeft normaal gesproken de beste sprint, maar de uitputtingsslag was vorig jaar zo groot dat na bijna 300 kilometer fietsen de verhoudingen kennelijk toch anders lagen.

De laatste keer dat een Nederlander de Ronde van Vlaanderen won, was in 2020. Ook hiervoor was Van der Poel verantwoordelijk. In een millimeter sprint met Wout Van Aert bleek onze landgenoot net de betere te zijn. Van der Poel volgde daarmee Niki Terpstra op die in 2018 Vlaanderen’s Mooiste had gewonnen.

Favorieten Ronde van Vlaanderen 2022

De online bookmakers die wielerweddenschappen aanbieden verwachten het meeste van Jumbo Visma kopman Wout Van Aert. De Belg liet al zien in topvorm te verkeren en dat is dan ook direct de reden dat hij voor De Ronde op plek één staat in de pre-odds. Mathieu van der Poel, staat op plek twee, titelverdediger Kasper Asgreen derde.

Na dit drietal volgt een heel peloton aan outsiders. De bookmakers stippen namen als Christophe Laporte, Tadej Pogacar en Tiesj Benoot aan. Ook Dylan van Baarle (INEOS) wordt winstkansen toegedicht. Hij is daarmee naast Van der Poel de enige Nederlander die in de top van bookmakerslijstjes voorkomt.

Odds

Een winnende weddenschap op de Belgische topfavoriet Van Aert zorgt bij de betere wedkantoren voor een maximale winstbonus van x3,50. keer het ingelegde speelbedrag op de Jumbo-Visma kopman.

Denk jij dat Van der Poel de eindwinnaar gaat zijn op zondag 3 april 2022? Zet dan in op deze Nederlandse toprenner en ontvang een maximum uitkering van x4,75 keer het inlegbedrag als MVP De Ronde 2022 weet te winnen.

Bij een correcte voorspelling op een back-to-back zege van Asgreen wordt er door de Belgische wedkantoren maximaal x7,00 het speelbedrag uitbetaald. Winst van Laporte (Jumbo Visma) staat in de pre-fase op maximaal x9,00 en dat is ook exact de quotering die staat achter de naam van de Sloveense veel winnaar Tadej Pogacar (Team UAE).

Wedden op Wielrennen

Wedden op Wielrennen is natuurlijk altijd leuk, vooral als je een vaste wielervolger bent. Maar Wedden op Wielrennen tijdens de Hoogmis is extra leuk! Scoor met je wielerkennis en geniet ondertussen van prachtige koersbeelden van het kleurrijke peloton over de Vlaamse wegen.

Check onze kennisbank voor extra informatie over veilig en verantwoord online wedden op wielerkoersen. Zo gaat je goed voorbereid van start en worden de risico’s, die aan het online wedden verbonden zijn, geminimaliseerd. Ben jij straks één van de winnaars van de Ronde van Vlaanderen 2022?

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.