Basketbal: Wedden op NBA finale 2022

In Amerika zijn momenteel de NBA finales bezig. In deze grootste basketbalcompetitie van de wereld strijden de Boston Celtics tegen de Golden State Warriors. Na vier duels is de stand 2-2 en dus gaat de beslissing in de laatste drie wedstrijden vallen. Voorspel de winnaar van de NBA finale 2022 via Wedden op Sport en scoor een driepunter met een winnende weddenschap!

Historie

De NBA Finale is de kampioenschapserie van de National Basketball Association, die in een best-of-seven opzet worden gespeeld. De finale gaat tussen de Eastern en Western Conference winnaars. Het team dat de serie wint, krijgt de Larry O’Brien Championship Trophy, die in 1977 de originele Walter A. Brown Trophy verving, zij het onder dezelfde naam.

Tijdens de NBA-finale van 2021 versloegen de Milwaukee Bucks de Phoenix Suns in een serie die de eerste finale sinds 1971 was zonder spelers die eerder een kampioenschap hadden gewonnen. Giannis Antetokounmpo verdiende de MVP-onderscheidingen in de finale.

Favoriet NBA finale 2022

Er wordt wel gesproken over het Warriors tijdperk als er over de NBA wordt gepraat. De Golden State Warriors zijn dan ook topfavoriet bij de bookmakers. Na de finale vorig jaar te hebben gemist keren Golden State Warriors onder leiding van sterspeler Stephen Curry en Klay Thompson dit jaar terug in de NBA finale 2022 voor hun zesde optreden in de afgelopen acht seizoenen.

Zij zullen het opnemen tegen de Boston Celtics, die hun 22e NBA Finale als underdog ingaan. Bij Boston is Jayson Tatum de grote man. Als de Celtics deze finale winnen, dan passeren ze de LA Lakers door een achttiende titel te pakken. De Los Angeles Lakers wonnen in totaal zeventien NBA titels.

Odds NBA finale 2022

De odds voor winst van de Golden State Warriors staan bij de basketbal bookmakerskantoren op een maximum van x1,66 keer het ingelegde speelbedrag. Hiermee wordt de favorietenrol voor de Warriors onderstreept, zelfs nu de tussenstand 2-2 is.

Een winnende weddenschap op eindwinst in deze NBA finale 2022 van de Boston Celtics valt een stuk hoger uit in de outright odds voor toernooiwinst. Basketbal punters die nu inzetten op de Celtics scoren daarmee maximaal x2,25 keer het geldbedrag dat ze inzetten op deze uitslag in de NBA finale 2022.

Wedden op basketbal

Het Wedden op Basketbal wordt het meeste gedaan tijdens de NBA finals. Momenteel is de best-of-seven serie al vier duels onderweg en dus worden de kansen om te scoren in deze NBA finale 2022 steeds kleiner. Zet in voordat de winnaar bekend is en scoor de hoogste odds via Wedden op Sport!

Op maandag 13 juni wordt de vijfde wedstrijd gespeeld, gevolgd door de zesde ontmoeting op donderdag 16 juni. De eventueel laatste wedstrijd om het kampioenschap staat gepland voor zondag 19 juni. Mocht er voor dat treffen al een verschil van twee zijn gemaakt door één van beide teams, dan wordt dat laatste duel niet meer gespeeld. Scoor jij de hoogste odds in de NBA? Zet dan nu in via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.