Pakt Mathieu van der Poel na Vlaanderen en Roubaix ook de Amstel Gold Race 2024?

Als er zondag in Maastricht gestart wordt voor de Amstel Gold Race 2024 zal de grote vraag zijn: pakt Mathieu van der Poel na Vlaanderen en Roubaix ook de Amstel Gold Race 2024? De Nederlander heerst dit voorjaar en zal in eigen land ook graag zijn sublieme klasse tonen door als hardste door het Limburgse landschap te fietsen. Plaats je voorspelling voor de Amstel via Wedden op Sport en sprint naar de hoogste odds!

Historie

De Amstel Gold Race staat bekend om zijn uitdagende parcours met veel steile hellingen en smalle wegen. De race eindigt meestal met enkele rondes op de Cauberg, een beruchte klim in Valkenburg. Veel topwielrenners nemen deel aan deze race, en het is altijd spannend om te zien wie als eerste over de finish komt.

Vorig jaar was dat voormalig tourwinnaar Tadej Pogacar. Hij versloeg de verrassend sterk rijdende Ben Healy en de Brit Tom Pidcock. Pogacar won terwijl Van der Poel en Van Aert schitterde door afwezigheid. Van Aert is er dit jaar vanwege een valpartij weer niet bij, Van der Poel wel. Helaas ontbreekt Pogacar dit jaar dan weer op de startlijst.

Favorieten Amstel Gold Race 2024

Wie zijn dan wel de favorieten? Natuurlijk is daar Van der Poel, maar wie zijn zijn eventuele concurrenten? Allereerst moeten we die volgens de bookmakers zoeken in zijn eigen ploeg. De Belg Jasper Philipsen eindigde na MVDP ook als tweede in Parijs – Roubaix en staat bij de bookies nu ook op plek twee voor wat betreft de winstkansen in de 58e Amstel Gold Race.

Verder noemen de bookmakers ook de namen van Dylan van Baarle, Tom Pidcock, Michael Matthews, Michal Kwiatkowski. Tim Wellens, Dylan Teuns, Ben Healy en Brabantse Pijl winnaar Benoit Cosnefroy. Maar als we de odds bekijken zijn hun winstkansen nietig in vergelijking tot de enige echte favoriet: Mathieu van der Poel.

Odds Amstel Gold Race 2024

Als Van der Poel dan zo huizenhoog favoriet is, kan je daar dan nog wel wat mee winnen bij de online bookmakers? Jazeker! En de odds vallen ons bepaald niet tegen. Er kan bij de betere Nederlandse bookmakers tot x2,30 keer de inlegwaarde gewonnen worden als er met succes op de koning van het wielervoorjaar 2024 wordt gewed.

Wint Van der Poel niet? Dan lopen de odds nog veel hoger op! Zo scoor je bij een zege van teamgenoot Philipsen tot maximaal 13,00 keer het gekozen wedbedrag.

Op plek drie zien we Tom Pidcock staan. De Brit van Ineos krijgt een sterke ploeg met zich mee. Zijn quotering staat op x15,00. Wint Baskenland winnaar Ayuso ook in Berg en Terblijt? Dan keren de gokwebsites tot maximaal 21,00 keer de wedwaarde uit.

Andere outsiders odds zijn 17,00 keer voor Ben Healy,19,00 keer de inleg voor Skjelmose en 29,00 de waarde van de weddenschap geplaatst op Cosnefroy. Dylan van Baarle staat op 34,00. Matthews heeft een maximale pre-race quotering die oploopt tot 24,00 het ingelegde speelbedrag.

Wedden op Wielrennen

Wedden op wielrennen is wanneer mensen geld inzetten op de uitkomst van wielrenwedstrijden, zoals de Amstel Gold Race 2024. De meeste mensen kiezen daarbij voor een vorm van gokken waarbij je voorspelt welke renner de race zal winnen of op welke positie een bepaalde renner zal eindigen. Mensen kunnen wedden op verschillende aspecten van de race, zoals de winnaar, de top drie, of zelfs specifieke tijden of prestaties van renners.

Bekijk de bookmakerspagina van Wedden op Sport voor alle opties en kies de beste deal bij het Wedden op Wielrennen voor het voorspellen van de 58e Amstel Gold Race! De race start op zondag 14 april omstreeks 10:45 uur dus wees er op tijd bij!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.