Wie wordt de opvolger van Tiger Woods bij de US Golf Masters van 2020?

Van 12 tot en met 15 november wordt in Augusta (Georgia, VS) de US Masters golf afgewerkt. Lange tijd was het onzeker of 2020 wel een editie zou krijgen, maar na het uitstel in april wordt er nu in november alsnog afgeslagen. Wie wordt de opvolger van Tiger Woods, die in 2019 won? Voorspel de winnaar bij Wedden op Sport en sla die hole in one met een winnende weddenschap! 

Historie

De eerste winnaar van het Masters-toernooi was Horton Smith in 1934, en hij herhaalde dit in 1936. De speler met de meeste Masters-overwinningen is Jack Nicklaus, die zes keer won tussen 1963 en 1986. Tiger Woods heeft vijf overwinningen.

De meeste bekende golfer ter wereld wordt gevolgd door Arnold Palmer met vier eindzeges. De golfers Jimmy Demaret, Gary Player, Sam Snead, Nick Faldo en Phil Mickelson hebben allen drie titels achter hun naam staan. Overigens was de Zuid-Afrikaan Player de allereerste overzeese winnaar van het toernooi na zijn succesvolle rondgang in 1961. Tweevoudig kampioenen zijn onder meer Byron Nelson, Ben Hogan, Tom Watson, Seve Ballesteros, Bernhard Langer, Ben Crenshaw, José María Olazábal en Bubba Watson.

Vorig jaar pakte Woods zijn vijfde titel door -13 onder par bij het clubhuis aan te komen. Hij hield zijn landgenoten Dustin Johnson, Brooks Koepka, Xander Schauffele één slag achter zich en won daarmee ruim 2 miljoen dollar. De totale prijzenpot van het toernooi stond in 2019 op 11,5 miljoen dollar en zal dit jaar ook weer meer dan goed gevuld zijn.

Favorieten

Ook de potjes van de online bookmakers zijn weer goed vol bij aanvang van deze 84e editie van de US Masters golf. De bookies zetten hun geld op winst voor Bryson Dechambeau. Runner-up van 2019, Dustin Johnson, wordt ook nu weer tot de topfavorieten gerekend. Jon Rahm en Justin Thomas staan bij de wedlijstjes respectievelijk derde en vierde. Rory McIlroy, Xander Schauffele en Brooks Kroepa staan daar weer vlak achter.

Tiger Woods, de titelverdediger, is niet in al te beste vorm en wordt dan ook weinig tot geen kansen toegedicht door de online wedkantoren. Hij staat in het rijtje outsiders, samen met onder meer mannen als Jason Day en Matthew Wolff.

Odds

Een weddenschap op topfavoriet Dechambeau levert je gemiddeld x9,55 keer je inleg op als de 27-jarige Amerikaan de beste blijkt te zijn. Gaat Dustin Johnson rond met de minste slagen op de scorekaart? Dan wordt er x10,75 de inzet uitgekeerd aan iedereen die vooraf zijn naam speelde bij de bookmakers.

Rahm staat met een pre-wedstrijd quotering van 11,75 op een derde plaats in de wedlijstjes. Vul je de naam van Justin Thomas in op het TOTO-spelformulier, dan is een eindoverwinning van hem gemiddeld zelfs x13,75 keer het ingelegde speelbedrag waard.

Voorspel jij dat Bubba Watson nogmaals toeslaat en dit toernooi voor de derde maal op zijn naam brengt? Begin dan op tijd met inzetten, want de gemiddelde quotering hiervoor staat momenteel op x30,00 keer je inleg! Een nog hogere pre-odd zien we bij Tiger Woods! Gaat de Amerikaanse golflegende nogmaals toeslaan? Dan ben jij als speler op zijn naam ook een winnaar, want een winnende Woods levert je in dat geval x40,00 de inleg op!

Wedden op Golf

De US Masters zijn, ook zonder publiek, altijd zeer spectaculair om te volgen. De holes zijn uitdagend en met een totale lengte van bijna 7500 yards staan de golfers voor een zware opgave. Ben jij een echte golfkenner of waag je graag een gokje? Sla dan die hole in one door te Wedden op Golf!

De US Masters golf 2020 is de ultieme plek om te beginnen met het wedden op deze prachtige sport. Als één van de grootste toernooien ter wereld kennen de US Masters veel legendarische winnaars. Ook bij de online bookmakers zijn veel winnaars opgetekend in de afgelopen decennia. Voeg jij je bij dat illustere rijtje door de winnende weddenschap te plaatsen bij Wedden op Sport? Ga dan nu naar onze bookmakerspagina en sla een birdie, eagle of hole in one!

 

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.