Voorspel de uitslag van de wielerklassieker Gent - Wevelgem 2020!

De Amstel Gold Race gaat zaterdag niet door, maar er wordt zondag wel in België gekoerst. De wielerklassieker Gent – Wevelgem gaat verreden worden en omdat ook Parijs – Roubaix onlangs van de kalender werd geschrapt staan vrijwel alle grote namen uit het huidige wielerpeloton aan het vertrek! Wie wint de 82e editie van deze klassieker? 

Historie

Er wordt zondag gezocht naar een opvolger voor Alexander Kristoff. De Noorse krachtpatser won vorig jaar de sprint, waarin hij onder meer oud winnaar John Degenkolb vloerden.

In de geschiedenis van de wedstrijd kwamen vooral veel Belgen winnen:  Tom Boonen (2011 en 2012) en Greg van Avermaet (2017) en in een verder verleden ook namen als Eddy Merckx en Herman van Springel. Gerrit Solleveld was in 1989 de laatste Nederlander die de koers op zijn naam wist te schrijven.

Favorieten

Dit jaar is er na lange tijd weer een landgenoot favoriet: Mathieu van der Poel! Maar MVP is niet de enige topper die bij de bookmakers getipt wordt voor winst: Sam Bennett (Deceuninck Quick Step), Caleb Ewan (Lotto Soudal), Naesen, Mark Cavendish, Pascal Ackermann, Matteo Trentin, Mads Pedersen en Wout van Aert is maar een kleine greep uit de talrijke namen die voor winst gaan zondag.

De online bookmakers hebben dan ook een lange lijst met namen voor je klaarstaan en daar staan telkens mooie odds achter, zelfs bij de topfavorieten!

Odds

De Belg Wout Van Aert steekt er vooralsnog bovenuit. Achter de naam van de Jumbo Visma renner staat een pre-race odd van x3,50 keer uw inleg. Van der Poel volgt met een quotering van x5,00.

Pedersen is de nummer drie en krijgt al x10,00 het speelbedrag mee. Bennett levert u x11,75 keer uw inleg op en als Kristoff zijn titel prolongeert krijgen spelers op hem x12,25 keer hun inleg uitbetaald.

Denkt u dat Sonny Colbrelli als eerste over de meet bolt? Dan stijgen de odds al naar x20,00 keer uw inleg. Voor onze landgenoot Jasper Stuyven betalen de bookies gemiddeld x23,00 keer uw inleg en dat is even hoog als voor een zege van Ackermann.

Wedden op Wielrennen

Wilt u Wedden op Wielrennen? Dan is dit de tijd! Met de Giro in volle gang en Gent – Wevelgem op de rol valt er genoeg te rapen. Vooralsnog gaan de Ronde van Vlaanderen en de Ronde van Spanje nog wel door, maar zoals Van Aert al steeds zegt: “Ik moet elke kans aangrijpen”. Zet daarom vandaag nog in en voorspel de uitslag van Gent – Wevelgem 2020!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.