Wordt FC Twente - PSV de eerste verliespartij voor PSV?

Aanstaande zaterdag wordt in de Grolsch Veste te Enschede de wedstrijd FC Twente – PSV Eindhoven gehouden. gezien de huidige stand op de ranglijst mag deze wedstrijd als kraker van dit weekend bestempeld worden. PSV is nog altijd ongeslagen, maar FC Twente verliest weinig duels in eigen huis. Wordt FC Twente – PSV de eerste verliespartij voor PSV? Vul je voorspellingen in via Wedden op Sport en scoor de beste bookmakerdeals. 

Historie FC Twente – PSV Eindhoven

Vorig seizoen wisten de Tukkers drie punten te veroveren toen PSV Eindhoven op bezoek was. FC Twente won het duel met 2-1 van de Eindhovenaren. Een seizoen eerder werden de punten gedeeld bij een gelijkspel. Beide teams scoorden driemaal (3-3), maar veroverde er geen drie punten mee. In 2020 kwam er ook geen winnaar van het veld stappen. De ploegen kwamen in november dat jaar niet verder dan een 1-1 gelijkspel. In 2019 werd het ook een gelijkspel (1-1) in De Grolsch Veste. De laatste keer dat PSV nog kwam winnen in Enschede was op 27 januari 2018. Op die dag werd het 0-2 voor de Eindhovense ploeg.

Dit seizoen doet PSV het op dit moment het beste van alle Eredivisie clubs. De Eindhovenaren staan eerste en hebben al zeven punten meer dan de nummer twee Feyenoord. FC Twente staat op de derde plaats van de Nederlandse competitie met 27 punten, negen punten minder dan de Eindhovenaren.

Favoriet

PSV Eindhoven is nog altijd ongeslagen in de Nederlandse Eredivisie. De ploeg van trainer Peter Bosz heeft zelfs nog geen punten hoeven delen met een team. Dat maakt de Eindhovense ploeg favoriet in het duel tegen FC Twente.

De Tukkers hebben dit seizoen echter wel bewezen een taaie tegenstander te zijn in Enschede. Het team van trainer Joseph Oosting wist eind vorige maand nog met 2-1 te winnen van Feyenoord. Voor eigen publiek verloor FC Twente nog niet. Het is maar de vraag of PSV daar aanstaande zaterdag wel toe in staat zal zijn.

Odds FC Twente – PSV Eindhoven

In het 1×2 spelsysteem van de Nederlandse bookmakers staan de hoogste beloningen ingeschaald bij winst van de Tukkers. Mocht FC Twente voor eigen publiek winnen van PSV, dan levert dat voetbalgokkers tot 3,85 keer het speelbedrag op.

Ook een gelijkspel krijgt hoge pre-odds mee bij dit duel. De wedkantoren schroeven de quoteringen op tot maximaal 3,85 keer het speelbedrag als FC Twente en PSV de punten met elkaar delen in De Grolsch Veste.

Gaat PSV er met de buit vandoor en zijn de Eindhovenaren dan nog altijd niet verslagen in de Eredivisie? Dan kunnen voetbalgokkers bij deze voorspelling tot 1,88 keer het speelbedrag scoren als zij een voorspelling deden in het 1×2 spelsysteem.

Wedden op Voetbal

Via Wedden op Sport hebben voetbalgokkers een kans om veilig en verantwoord te kunnen Wedden op Voetbal. De bookmakers op de vergelijkingspagina zijn in bezit van de nodige licenties en mogen sportweddenschappen aanbieden.

De Eredivisie wedstrijd FC Twente – PSV Eindhoven wordt gespeeld op zaterdag 25 november. Het duel begint om 18:45 uur in De Grolsch Veste te Enschede. Worden de Eindhovenaren voor het eerste dit seizoen verslagen door een zege van FC Twente of moeten ook de Tukkers buigen voor de huidige koploper van de Eredivisie? Zet je voorspellingen in en win!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.