WK voetbal wedden: Portugal - Zwitserland

In het Lusail Iconic Stadion te Lusail in Qatar wordt aanstaande dinsdag de achtste finale tussen Portugal en Zwitserland gespeeld. Het Portugese elftal gaat deze ronde als groepswinnaar in. Het Zwitserse team werd tweede in de groepsfase. Wedden op het WK voetbalduel Portugal – Zwitserland in de achtste finale kan gemakkelijk en snel via Wedden op Sport.nl! 

Historie Portugal – Zwitserland

Het is nog maar heel kort geleden dat Portugal en Zwitserland tegen elkaar uitkwamen. Om precies te zijn was dat zelfs nog dit jaar. In de UEFA Nations League wedstrijd op 12 juni 2022 won het Zwitserse elftal met 1-0 van Portugal. Begin juni zegevierden de Portugezen in eigen land met 4-0 van het Zwitserse team. In deze poulefase van de Nations League werd Zwitserland derde en Portugal tweede.

Portugal heeft nog nooit een wereldkampioenschapstoernooi gewonnen. Selecao das Quinas schopte het ooit tot de derde plaats van het WK. Dat was in het jaar 1966 en velen van ons hebben dat niet eens meegemaakt. Op het meest recente WK strandde de Portugezen in de achtste finale. Dat was op het WK 2018 in Rusland en dat is inmiddels ruim vier jaar geleden.

Op datzelfde WK in Rusland was het ook voor Zwitserland voorbij na het spelen van de achtste finale. Op het WK 1954 kwamen de Zwitserse het verst. Zij bereikten toen nog de kwartfinales.

Favorieten

De Nederlandse bookmakers wijzen Portugal aan als favoriet in deze achtste finales. De hoogste quoteringen worden ingedeeld bij een zege van Zwitserland.

Op dit WK werd het Portugese elftal van bondscoach Fernando Santos groepswinnaar en won van Ghana (3-2) en Uruguay (2-0). De laatste wedstrijd werd verloren van Zuid-Korea (2-1). Het Zwitserse elftal van bondscoach Murat Yakin versloeg Kameroen (1-0) en Servië (2-3), maar wist geen driepunter te boeken tegen Brazilië (1-0). Aan de voorgaande duels te zien, kunnen de teams aanstaande dinsdag dus aan elkaar gewaagd zijn.

Odds Portugal – Zwitserland

Als Zwitserland doorgaat naar de kwartfinale van het WK 2022 in Qatar keren de bookmakers de hoogste odds bij dit duel uit. Een Zwitserse zege is al snel 4.50 keer je speelbedrag waard en wordt door Bet365 uitgekeerd.

Bij een gelijkspel zal er een verlenging volgen en mogelijk komt er ook een strafschoppenserie. Voetbalgokkers die dit vooraf voorspelden kunnen dan al tot maximaal 3.55 keer de inleg scoren bij bookmaker Unibet.

Een overwinning van Portugal is in het 1×2 spelsysteem een maximale quotering van 1.94 keer de inleg waard. Deze odd staat genoteerd door TOTO Sports. Check ook de overige quoteringen in de diverse speltypen die de bookmakers aanbieden en sla je slag in de achtste finales van het WK.

Wedden op Voetbal

Het WK 2022 is al toegekomen aan de achtste finales. Zestien landen strijden om een ticket voor de kwartfinales. Welke acht landen gaan door en welke landen haken af? Met jouw weddenschappen kun je spelen om de beste quoteringen bij de bookmakers. Kom ook Wedden op Voetbal en bereid je goed voor voordat je een weddenschap plaatst bij de Nederlandse wedkantoren.

Bij de Nederlandse bookmakers kun je tot dinsdag 6 december 20:00 uur (Nederlandse tijd) wedden op Portugal – Zwitserland. Op dat tijdstip zal de scheidrechter voor het eerst op zijn fluit blazen in dit duel. Ben je te laat met het voorspellen in de pre-fase? Bezoek de bookmakers op Wedden op Sport dan voor het live wedden op Portugal – Zwitserland!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.