WK voetbal Qatar 2022: Nederland - Montenegro

Na het teleurstellende 1-1 gelijkspel tegen Noorwegen maakt het Nederlands elftal zich nog op voor de confrontatie tegen Montenegro. Dit WK kwalificatieduel wordt in het Philips Stadion te Eindhoven gespeeld. Kan bondscoach Louis van Gaal zaterdagavond zijn eerste driepunter scoren? Speel mee via Wedden op Sport en plaats de winnende weddenschap bij de interland Nederland – Montenegro!

Historie Nederland – Montenegro

Nederland speelde in de rijke voetbalhistorie nog nooit tegen Montenegro. De H2H statistieken zijn dus nog maagdelijk wit. Kijkend naar de huidige vorm zien we dat beide landen elkaar in de afgelopen vijf wedstrijden qua resultaten weinig ontlopen. In Groep G heeft Montenegro evenveel punten bij elkaar gesprokkeld als Nederland. Met zeven punten beginnen de teams aan hun vijfde kwalificatie wedstrijd. Afgelopen woensdag speelde de Montenegrijnse ploeg uit bij Turkije en wisten in Istanbul de Turken op een gelijkspel te houden: 2-2. Dat is Nederland niet gelukt. De eerste poulewedstrijd ging met 4-2 verloren van de Turkse formatie.

Toen Montenegro tegen Turkije uitkwam, speelde Nederland uit tegen Noorwegen. Oranje speelde met bondscoach Louis van Gaal nog geen sterren van de hemel. Het werd een gelijkspel in Oslo: 1-1. Dat Turkije en Montenegro de punten ook deelden, is een redding voor Oranje dat nog altijd op de tweede plek staat en kans maakt op een WK ticket.

Favoriet Nederland – Montenegro

Nederland is (uiteraard) favoriet bij de online bookmakers. Maar toch is het vooraf geen uitgemaakte zaak. Het is namelijk razend spannend in Groep G van de WK kwalificaties. Redt Oranje de eerste plek nog of is die toch al vergeven aan Turkije? Na de wedstrijd tegen Montenegro speelt het Nederlands elftal dinsdag tegen Turkije. Bondscoach Louis van Gaal en zijn team krijgen zaterdag tegen Montenegro dus de kans om die wedstrijd tegen de koploper goed in te gaan. Wil jij zaterdagavond wat te vieren hebben? Speel dan mee en voorspel deze wedstrijd goed bij de online bookmakers die wedden op voetbal aanbieden.

Odds

Kijkend naar de pre-odds zien we torenhoge pre-odds als Montenegro erin slaagt Oranje te verslaan. De online bookmakers betalen maximaal x14.25 keer je inleg bij een overwinning van de gasten uit Montenegro.

Ook een winnende weddenschap op een gelijkspel kan je ook een flinke duit opleveren. De bookies schalen de quotering bij een gelijkspel op x7.30 keer je speelbedrag. Wint Oranje? Dan kun je x1.14 keer je speelbedrag verdienen.

De WK kwalificatie wedstrijden worden bij diverse bookmakers goed gepromoot. Ook naast het 1×2 spelsysteem zijn er tal van mogelijkheden om te wedden op Nederland – Montenegro. Een leuk speltype is de juiste score combinatie. Denk jij dat Oranje met 1-0, 2-0 of 3-0 wint? Dan kan je keer x2,43 keer je inleg winnen. Denk jij dat niet Oranje, maar Montenegro met deze cijfers wint, dan wordt jouw beloning x29.00 keer meer waard als je dit had voorspeld bij de bookmakers.

Wedden op Voetbal

De WK kwalificatiewedstrijd Nederland – Montenegro wordt op zaterdag 4 september gespeeld in het Philips Stadion te Eindhoven. Het duel begint om 20:45 uur. Plaats je voorspelling op deze kwalificatiewedstrijd voor het WK Qatar 2022 en scoor de winnende weddenschap bij het Wedden op Voetbal.

Je hebt tot de aftrap de tijd om je voorspelling in de pre-fase te plaatsen. Zodra de bal rolt, wordt het meespelen via de pre-odds vervangen door live gokken met continu wisselende odds die omhoog of omlaag gaan na elke actie op het veld. Ben jij straks één van de winnaar bij Nederland – Montenegro?

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.