WK voetbal Qatar 2022 kwalificatiewedstrijd Nederland - Turkije

Aanstaande dinsdag komt Nederland in actie tegen Turkije voor een ticket naar het WK Qatar 2022. Oranje moet deze wedstrijd winnen om de eerste plek in Groep G te kunnen veroveren van Turkije. De Turkse team is tot nu toe de enige ploeg geweest die het Nederlands elftal versloeg in deze WK kwalificatiereeks. Het duel vindt plaat in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Wint Nederland dit keer wel van Turkije? Voorspel de wedstrijd via Wedden op Sport en scoor de hoogste beloningen bij de online bookmakers!

Historie Nederland – Turkije

De eerste wedstrijd van de WK kwalificaties speelde Nederland uit tegen Turkije. De ploeg verloor onder leiding van toenmalige bondscoach Frank de Boer met 4-2 van de Turken. Turkije pakte daarmee meteen de koppositie is Groep G en die hebben de Turken tot nu toe goed bewaakt.

Het Nederlands elftal heeft inmiddels met Louis van Gaal een andere bondscoach. Met de ervaren 69-jarige coach speelde Oranje afgelopen dinsdag de eerste wedstrijd onder zijn hoede. Nederland speelde in Oslo tegen Noorwegen en het werd een gelijkspel: 1-1. Afgelopen zaterdag kwam Oranje echt los. In het Philips Stadion won de ploeg van bondscoach Van Gaal met 4-0 van Montenegro.

Ook Turkije speelde deze week tegen Montenegro, maar wisten er niet van te winnen. In eigen land werd het een gelijkspel 2-2 tegen het Montenegrijns elftal. Afgelopen zaterdag won Turkije wel van Gibraltar met 0-3 waardoor de Turken nog altijd eerste in de poule staan.

Favoriet Nederland – Turkije

Voor de wedstrijd van dinsdag in Amsterdam is het Nederlands elftal favoriet bij de online bookmakers. Oranje speelt thuis in een voor twee derde volle Johan Cruijff Arena en dat is bij de bookies al een reden om het Nederlands elftal als favoriet van deze wedstrijd te bestempelen. Daarnaast is het vertrouwen in Oranje gestegen nu bondscoach Van Gaal de touwtjes in handen lijkt te gaan krijgen. Wil jij naast voetbalkijken het duel van Nederland tegen Turkije ook voorspellen bij de online bookmakers? Wedden op Sport heeft de hoogste quoteringen alvast voor je opgezocht.

Odds

De online bookmakers die de hoogste quoteringen uitkeren voor WK kwalificatie wedstrijden vind je bij Wedden op Sport. Voor de ontmoeting van Oranje met Turkije wordt de hoogste bookmakerbonus uitgekeerd als Turkije wint. Je kunt maximaal x7.95 keer je inleg verdienen met een zege van de Turken.

Een gelijkspel in de Johan Cruijff Arena is bij de wedkantoren goed voor een beloning van x5.10 keer je speelbedrag. Wint Oranje? Dan kun je x1.32 keer je speelbedrag terugverdienen bij een goede voorspelling bij jouw bookmaker.

Wedden op Voetbal

De WK kwalificatiewedstrijd Nederland – Turkije wordt op dinsdag 7 september gespeeld in de Johan Cruijff Arena te Amsterdam. Het duel begint om 20:45 uur. Plaats je voorspelling op deze kwalificatiewedstrijd voor het WK Qatar 2022 en scoor de winnende weddenschap bij het Wedden op Voetbal.

Speel mee tijdens de pre-fase of ga live wedden zodra het eerste fluitsignaal te horen zal zijn in de Johan Cruijff Arena. Speel jij mee voor de hoogste odds en ben jij straks winnaar door de wedstrijd Nederland – Turkije goed voorspeld te hebben?

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.