WK voetbal odds Argentinië - Nederland

Nederland heeft de kwartfinales op het WK voetbal in Qatar bereikt. Oranje moet het nu gaan opnemen tegen Argentinië dat zich bij de laatste acht plaatste door Australië te verslaan. Voorspel de WK Qatar 2022 kraker Argentinië – Nederland via Wedden op Sport en speel mee voor de beste odds en deals op het wereldkampioenschap voetbal!

Historie

Dit duel doet de meeste direct denken aan de WK finale van 1978. Nederland verloor toen na een 1-1 eindstand in de verlenging met 3-1. Mario Kempes (2x) en Daniel Bertoni scoorden namens Argentinië. Dick Nanninga was de enige doelpuntenmaker aan Nederlandse kant. Nanninga kon daarmee echter niet voorkomen dat de Argentijnen de wereldtitel veroverden.

Ook na de WK finale speelden beide landen nog tegen elkaar. De halve finale op het WK van 2014 was de laatste uit die serie. Ook ditmaal werd het een thriller en ook ditmaal ging Oranje onderuit. Na een 0-0 eindstand moesten penalty’s de beslissing brengen. De Argentijnen deden dit beter en gingen door naar de finale.

Favoriet bij Argentinië – Nederland

De online bookmakers zien de Argentijnen als de gedoodverfde winnaar van dit WK voetbal duel. Dit komt mede door de 2-1 zege op Australië. De bookmakers zagen Nederland vlak daarvoor met 3-1 winnen van de Verenigde Staten, maar omdat Oranje minder overtuigend speelde en ook in de poulefase nog niet echt getest zijn wordt het Nederlands elftal als underdog gezien.

Vanuit die underdog positie heeft Nederland in het verleden – ook onder Van Gaal – al goede resultaten weten te boeken. Als Oranje dat dit keer ook doet, dan zorgt dat niet alleen voor een plaatsje bij de laatste vier op het WK voetbal 2022, maar ook voor hoge uitbetalingen aan voetbalgokkers die hierop in de pre-fase hun geld hebben gezet!

Odds

Argentinië is hierin volgens online bookmakerskantoren favoriet. De odds voor winst van de Argentijnen op het Nederlands elftal stijgen hierdoor naar een maximale hoogte van 2,28 keer het ingelegde speelbedrag.

Bij een gelijkspel vallen de pre-wedstrijd quoteringen nog hoger uit. De beste wedkantoren hanteren voor een verlenging in deze kwartfinale van het WK voetbal 2022 in Qatar een bonuspercentage van 3,25 keer de inleg.

Als Nederland doorgaat naar de halve eindstrijd op het WK Qatar 2022, dan blijft Louis van Gaal ongeslagen als bondscoach. Bovendien wordt er dan aan voetbalwedders die hierop gokten een maximale uitbetaling van 3,60 keer hun gekozen speelbedrag uitgekeerd.

Wedden op het WK voetbal

De WK kwartfinale Argentinië – Nederland wordt op vrijdag 9 december gespeeld in het Lusail Iconic Stadium gelegen in de stad Lusail. Het duel begint om 20:00 uur (Nederlandse tijd). Plaats tijdig je voorspelling om te beste odds en deals te scoren op dit WK voetbal 2022!

Neemt Nederland revanche voor de nederlaag op het WK voetbal 2014? Oranje verloor na penalty’s van Argentinië en ook toen was Louis van Gaal de bondscoach. Gaat het ditmaal wel in het voordeel vallen van de Oranjemannen?

Speel verantwoord en veilig bij het Wedden op Voetbal door je goed voor te bereiden. Wedden op Sport laat je op haar bookmakerspagina zien bij welke gokaanbieder je de beste odds scoort. Speel mee en wie weet ben jij straks de grote winnaar op dit WK voetbal. Vergelijk, zet in en win bij Nederland – Argentinië!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.