WK kwalificatie Qatar 2022: Letland - Nederland in Groep G

Het Nederlands elftal komt deze week twee in actie in Groep G van de WK kwalificatie. Oranje gaat eerst op pad naar Letland en speelt volgende week uit bij Gibraltar. Voorspel jij deze WK kwalificatie wedstrijd Letland – Nederland en wint het Nederlands elftal van Letland in Riga? Via Wedden op Sport kom je terecht bij de beste bookmakers waar je voor hoge odds kunt spelen op elk duel van Oranje.

Historie Letland – Nederland

In maart dit jaar speelde het Letse voetbalelftal al tegen ons Oranje. In de Johan Cruijff Arena won het Nederlands elftal met Frank de Boer als bondscoach met 2-0 van de Letten. Het is ruim zes jaar geleden dat het Nederlands elftal naar Letland ging voor een onderlinge ontmoeting met het Letse voetbalelftal. In juni 2015 was dit bezoek om de kwalificaties van EURO 2016 die Nederland en Letland beide niet haalden. Het duel werd toe wel door Oranje gewonnen met 0-2.

In de huidige WK kwalificatie groep staat Nederland op de eerste plek met dertien punten. Oranje wordt op de hielen gezeten door Noorwegen dat ook dertien punten heeft en Turkije dat elf punten bij elkaar heeft geraapt. De twee grootste concurrenten van Nederland nemen het vrijdag tegen elkaar op in Istanbul. Mocht dit een gelijkspel worden dan pakt dat natuurlijk heel gunstig uit voor Nederland.

Letland moet nog vol aan de bak wil het de tweede plek en dus een ticket naar het WK 2022 in Qatar nog halen. De Letse ploeg staat vijfde met vijf punten en alleen de eerste twee landen kwalificeren zich voor het WK. Volgende week maandag speelt Letland thuis tegen Turkije.

Favorieten bij Letland – Nederland

Bij de meeste bookmakers is het Nederlands elftal favoriet van deze wedstrijd. Dat is niet alleen omdat Oranje op de eerste plek staat in de poule en Letland vijfde. Ook op de FIFA ranglijst zit er een groot gat tussen de landenteams. Nederland staat elfde op die lijst terwijl het Letse voetbal elftal op plek 135 staat. Op papier gezien is Nederland dus sterker, maar of dat vrijdag in Riga ook zo zou zijn moeten we natuurlijk nog zien.

Odds

Bij de betere bookmakers kun je goed scoren als jij deze wedstrijd juist weet te voorspellen. Een overwinning van Letland levert de hoogste odd in het 1×2 spelsysteem op. Jouw speelbedrag wordt x25.00 keer je speelbedrag meer waard als de Letten winnen van Oranje.

Nog meer hoge quoteringen kun je vinden bij een gelijkspel. De bookies keren x9.45 keer het speelbedrag uit als Letland en Nederland de punten gaan delen. Een overwinning van bondscoach Louis van Gaal en zijn team levert je als speler x1.07 keer de inleg op.

Wedden op Voetbal

De WK kwalificatie wedstrijd van Letland – Nederland begint op vrijdag 8 oktober om 20:45 uur in het Daugavas stadions te Riga. Denk jij dat Oranje kans maakt in de hoofdstad van Letland? Ga dan Wedden op Voetbal en scoor hoge odd als jouw voorspelling uitkomt.

Heb je nog vragen over bookmakers bonussen of twijfels over spelstrategieën? Dat kun je allemaal op de website van Wedden op Sport terug vinden en rustig nalezen. Met een goede voorbereiding heb je de meeste kans dat jouw voorspelling slaagt bij de online bookmakers. Speel bewust en verantwoord en zet je voorspelling voor de wedstrijd Letland – Nederland tijdig in.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.