WK 2022 achtste finale odds Engeland - Senegal

Dit weekend worden in Qatar de achtste finales van het WK 2022 gespeeld. Eén duel daarvan is Engeland – Senegal. Het duel wordt zondag gehouden in het Al Bayt Stadion te Al Khor. Scoor de hoogst mogelijke odds bij de Nederlandse bookmakers en vergelijk de WK voetbal quoteringen op Wedden op Sport!

Historie Engeland – Senegal

Engeland en Senegal zijn elkaar nog nooit eerder tegen gekomen op een groot toernooi als het WK. Ook in vriendschappelijk verband zijn er in de historie geen wedstrijden te vinden tussen het Engelse en Senegalese team.

Wel kunnen we terugblikken naar de duels die de landen hebben gespeeld in de poulefase van het WK. Engeland is de groepswinnaar van Groep B. De ploeg van bondscoach Gareth Southgate wist in de eerste speelronde af flink wat indruk te maken. The Three Lions zegevierden met 6-2 van Iran. Tegen de Verenigde Staten werd niet gescoord. Tegen de tegenstander van Oranje in de achtste finale werd het 0-0. Van buurland Wales werd met 0-3 gewonnen.

Senegal was de poulegenoot van Nederland in Groep A. Het Senegalese elftal verloor de wedstrijd tegen Oranje met 0-2. Het team van bondscoach Aliou Cissé maakte dat weer goed in de twee speelronde die met 1-3 werd gewonnen van Qatar. De beslissende wedstrijd tegen Ecuador werd gewonnen met 1-2 waardoor Senegal als nummer twee in de poule doorstoot naar de achtste finales.

Favorieten

Engeland is de grote favoriet van deze wedstrijd. De bookmakers schalen de pre-odds bij een zege van het Senegalese elftal het hoogst in. Dat heeft alles te maken met de status van het Engelse voetbal. Het voetbalelftal – behorend tot het Verenigd Koninkrijk – staat vijfde op FAFA World ranglijst. Senegal is de nummer achttien op die lijst. Dat land werd begin dit jaar kampioen in de Afrika Cup en scoorde daar flink wat punten mee op de FIFA ranglijst.

Odds Engeland – Senegal

De quoteringen zijn het hoogst ingedeeld bij winst van Senegal. Mocht de poulegenoot van Nederland winnen van het Engelse team, dan keren bookmakers Unibet.nl en Bet365 een hoge pre-odd van maximaal 7.50 keer je speelbedrag uit.

Nog meer hoge odds kun je vinden bij een gelijkspel. Is er na de reguliere speeltijd en blessuretijd nog geen winnaar aan te wijzen? Dan kunnen spelers van Wedden op Sport tot maximaal 4.10 keer de inleg scoren bij een correcte voorspelling op een gelijkspel.

De Nederlandse bookmakers hebben de pre-odds bij een zege van Engeland op maximaal 1.54 keer de inleg ingedeeld. Voordat je gaat inzetten, check de meest actuele odds in het 1×2 spelsysteem of bij de overige speltypen die de wedkantoren aanbieden.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal is niet zonder risico. Het spelen bij betrouwbare Nederlandse bookmakers maakt het voorspellen van wedstijden een stuk veiliger. Wil je meer weten over veilig wedden op voetbal? Lees dan onze handleiding goed door en ontdek alles over het veilig wedden op sport.

Er rest nog één belangrijk detail om succesvol te kunnen wedden op Engeland – Senegal. Wil je wedden in de pre-fase dan dienen de voorspellingen voor zondag 4 december om 20:00 uur binnen te zijn. Op dat moment begint deze achtste finale van het WK en schakelen de bookmakers over naar live betting quoteringen. Speel mee op jouw manier en win bij de bookmakers op Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.