Scoor de juiste voorspelling over Royal Antwerp trainer Mark van Bommel in Belgische Supercup!

Op zondag 23 juli wordt in Antwerpen de Belgische Supercup gehouden. De wedstrijd zal tussen Royal Antwerp FC en KV Mechelen zijn. Bij Royal Antwerp is Mark van Bommel trainer en zijn er ook enkele Nederlandse spelers van de partij. De Nederlanders werden kampioen met RAFC en wisten ook de Belgische beker te winnen. Het winnen van de Belgische Supercup zal de kers op de taart zijn. Welke ploeg winst de Belgische Supercup 2022-2023? Win bij de Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport!  

Historie Belgische Supercup

De Belgische Supercup werd in 1979 voor het eerst gehouden. Dat was toen meteen al een wedstrijd voor een trofee tussen de kampioen en bekerwinnaar. De ploeg die de Supercup als eerste won, was KSK Beveren dat van Beerschot VAV zegevierde.

Van alle Belgische Supercups wist Club Brugge er de meeste in de kast te zetten. De Bruggenaren wonnen de prijs zeventien keer. Slecht in drie finales wist Club Brugge de trofee niet te pakken te krijgen. RSC Anderlecht volgt de Brugse formatie op de tweede plaats. De ploeg uit Brussel won de Supercup dertien keer en verloor zeven finale. Royal Antwerp en KV Mechelen wisten de Supercup nog nooit eerder te winnen. De club in Mechelen speelde tweemaal mee, maar zegevierde niet. Antwerp FC stond eenmaal eerder in de finale. Die wedstrijd vond plaats in 2020 en werd toen om de coronapandemie niet gespeeld.

Favoriet Royal Antwerp – KV Mechelen

In België werd Royal Antwerp FC in seizoen 2022-2023 kampioen. De ploeg van de Nederlandse trainer Mark van Bommel en spelers Jurgen Ekkelenkamp, Vincent Janssen en Calvin Stengs wisten ook de Belgische beker te winnen. Royal Antwerp is momenteel heer en meester in het Belgische voetbal en dus wijzen de bookmakers RAFC aan als favoriet in de Supercup.

KV Mechelen is de bekerfinalist van vorig seizoen. De ploeg van de Belgische coach en oud-voetballer Steven Defour werd dertiende in de Belgische competitie. Bij de bookmakers is de ploeg uit Mechelen de underdog in de Supercup 2022-2023.

Odds Royal Antwerp – KV Mechelen

De Nederlandse bookmakers willen de Belgische Supercup voor geen goud missen. De hoogste pre-odds worden uitgekeerd bij winst van KV Mechelen. Mocht de bekerfinalist winnen in het Bosuil Stadion van Antwerp FC, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal 6.25 keer het speelbedrag terug gestort krijgen van het wedkantoor waar de voorspelling is gedaan.

Bij een gelijkspel krijgt de wedstrijd extra tijd en kunnen er flinke bookmakersbeloningen gescoord worden. In het 1×2 spelsysteem staan de pre-odds op maximaal 4.25 keer de inleg ingedeeld als er na negentig minuten speeltijd nog geen winnaar is.

Wint trainer Van Bommel met zijn team ook de Belgische Supercup? Dan kan er quoteringen gescoord worden tot maximaal 1.50 keer het ingelegde geldbedrag. Het zal dan ook een histories moment zijn voor de club in Antwerpen.

Wedden op Voetbal

In ons land beginnen we op 4 augustus pas met de Johan Cruijff Schaal, maar in België zal aanstaande zondag de bal alweer gaan rollen in het nieuwe voetbalseizoen. Nu er bij Royal Antwerp veel Nederlanders actief zijn, worden er in ons land meer weddenschappen geplaats op Belgisch voetbal.

Wil je ook Wedden op Voetbal en heb je de Belgische Supercup in het vizier? De Supercup van België zal op zondag 23 juli gespeeld gaan worden. In het Bosuil Stadion te Antwerpen zal om 18:00 uur worden afgetrapt. Speel mee en win bij de Nederlandse bookmakers via Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.