Wint RKC Waalwijk thuis van FC Utrecht?

In het Mandemakers Stadion speelt RKC Waalwijk aanstaande zondag tegen FC Utrecht. De Brabanders hebben heel wat belang bij een zege op de Domstedelingen. De ploeg staat zestiende, maar FC Utrecht komt ook om te winnen. De Domstedelingen willen volgend seizoen Europees voetbal gaan spelen en dus zijn de odds hard nodig. Wint RKC Waalwijk thuis van FC Utrecht? Laat je voorspellingen achter bij de bookmakers op Wedden op Sport en scoor als je de juiste weddenschap weet te plaatsen.

Historie RKC Waalwijk – FC Utrecht

Zowel RKC Waalwijk als FC Utrecht weet wat het dit seizoen is om onderaan het linkerrijtje te bungelen. Aan het begin van het seizoen had FC Utrecht het bijzonder zwaar en stond op de laatste plaatsen. Inmiddels staat RKC Waalwijk daar nu en mocht de ploeg van trainer Henk Fraser op de zestiende plaats blijven staan, dan moet het nog nacompetitie spelen om zeker te zijn komend seizoen weer in de Eredivisie actief te zijn. FC Utrecht is opgeklommen naar de zevende plaats en dat betekent dat de ploeg van trainer Ron Jans play-offs mag spelen voor een ticket naar de Conference League. Dit seizoen speelden de teams al in de Galgenwaard tegen elkaar en waren er aan elkaar gewaagd. Op 16 december werd het 1-1 in Utreg.

Favorieten

De Domstedelingen staan negen plaatsen hoger op de ranglijst dan RKC en dus wijzen de bookmakers FC Utrecht aan als favoriet van dit duel. In de laatste drie wedstrijden haalden de Domstedelingen ook acht punten meer binnen dan RKC Waalwijk. Het team van Jans draait goed en dat is in Waalwijk net even iets anders.

FC Utrecht is favoriet, maar de odds bij winst van de Domstedelingen is nog altijd hoog. Wie voor hoge odds wil spelen, kan ze dus vinden bij dit duel in het Mandemakers Stadion.

Odds RKC Waalwijk – FC Utrecht

In het traditionele 1×2 spelsysteem staan de pre-odds het hoogst bij een gelijkspel in Waalwijk. De bookmakers keren de hoogste beloning uit bij een puntendeling en dat kan al snel oplopen tot maximaal 3.65 keer het speelbedrag dat wordt ingezet op een gelijkspel.

Een zege van RKC kan voetbalgokkers ook een leuke beloning opleveren. De odds bij een overwinning van trainer Fraser kan tot 3.03 keer het speelbedrag opleveren. Bij een zege op de Domstedelingen zijn de Brabanders niet direct veilig, maar is de buit voor voetbalgokkers die gokten op winst van RKC wel binnen.

Wint FC Utrecht volgens jou? Dan is wedden op een zege van de Domstedelingen zeker nog zo gek niet. De bookmakers keren tot 2.20 keer het speelbedrag uit als de ploeg van trainer Jans komt winnen in Brabant.

Wedden op Voetbal

Het duurt niet lang meer in het Eredivisie seizoen 2023-2024 zit erop. Met nog vier speelronden te gaan lijkt PSV Eindhoven kampioen te gaan worden en is Vitesse al gedegradeerd. Hoe staan de ploegen ervoor als speelronde 31 is afgevinkt? Speel mee op jouw manier bij de Nederlandse bookmakers waar veilig en verantwoord gewed kan worden op voetbalwedstrijden. Zorg dat een weddenschap op tijd geplaatst is. In het geval van RKC Waalwijk – FC Utrecht is dat op zondag 28 april. Dan begint het duel om 14:30 uur en wordt gehouden in het Mandemakers Stadion te Waalwijk. Ook Wedden op Voetbal? Bezoek de bookmakers en sla je slag in de eindfase van de Eredivisie!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.