Wint PSV in Eindhoven van Rangers FC?

In Eindhoven staat PSV aanstaande woensdag een cruciale wedstrijd te wachten. Het is de return van de play-offs in de UEFA Champions League die PSV moet winnen van Rangers FC. Vorige week waren de teams aan elkaar gewaagd. Wint PSV in Eindhoven van Rangers FC? Laat je voorspellingen achter bij de Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport.nl!

Historie PSV Eindhoven – Rangers FC

Vorige week stonden Rangers FC en PSV Eindhoven tegenover elkaar in Glasgow. Op Ibrox wisten de teams het verschil niet te maken. Het werd 2-2 in de Schotse stad en daarmee is het tweeluik nog niet gespeeld.

Vorig seizoen stonden de teams ook al tegenover elkaar in de play-offs van de Champions League. Ook toen werd de heenwedstrijd in Glasgow gespeeld. Het resultaat was op 16 augustus 2022 hetzelfde als afgelopen dinsdag: 2-2 op Ibrox. De terugwedstrijd was in Eindhoven en PSV had het daar bijzonder lastig tegen de Schotse formatie. Rangers won met 0-1 van PSV door een goal van Antonio Colak in de zestigste minuut van de wedstrijd. De Eindhovense club mistte hierdoor de groepsfase van het Champions League seizoen 2022-2023.

Favoriet

Bij de return in Eindhoven zijn de Eindhovenaren favoriet bij de bookmakers. De wedkantoren blikken niet terug naar vorig seizoen en gaan ervanuit dat PSV doorgaat naar de groepsfase van de Champions League. De hoogste odds worden dan ook uitgekeerd bij winst van de Schotse club uit Glasgow.

PSV speelt de return voor eigen publiek en dat weegt bij de bookmakers zwaar mee met het beoordelen van de quoteringen. Mocht het eerst een gelijkspel worden en verzekert PSV zich in extra tijd van deelname aan de groepsfase, dan zijn de odds alweer een stuk hoger ingedeeld.

Odds PSV Eindhoven – Rangers FC

In het 1×2 spelsysteem staan de maximale quoteringen op 4.50 keer het speelbedrag ingedeeld als Rangers FC wint. Een torenhoge beloning voor de Schotse ploeg die vorig seizoen de Eindhovenaren nog naar de groepsfase van de Europe League schopten.

Komen PSV en Rangers ook aanstaande woensdag weer even sterk voor de dag? Dan keren de bookmakers tot maximaal 3.75 keer het speelbedrag uit bij een gelijkspel na negentig minuten plus blessuretijd.

Dan de quoteringen bij een zege van PSV. Als de Eindhovense ploeg wint dan keren de bookmakers tot maximaal 1.67 keer de inleg uit. De Eindhovenaren zien we dan terug in de loting van de groepsfase in de Champions League!

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal maakt een wedstrijd nog spannender dan dat het al is. Bij de wedstrijd van PSV tegen Rangers is de spanning sowieso al om te snijden. Gaat PSV door naar de groepsfase van de Champions League of wordt het net als vorig seizoen uitgeschakeld door de Schotse club?

Veilig en verantwoord wedden op voetbal is alleen mogelijk bij betrouwbare bookmakers. Op de bookmakerspagina van Wedden op Sport vind je alle informatie over het voorspellen van voetbalwedstrijden bij de Nederlandse wedkantoren. Op de return PSV Eindhoven – Rangers FC kan tot woensdag 30 augustus gewed worden. Om 21:00 uur zal de wedstrijd gespeeld worden in het Philips Stadion te Eindhoven. Een kleine twee uur later weten we of PSV de koker ingaat van de UEFA Champions League 2023-2024!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.