Wint Feyenoord van PSV Eindhoven in De Kuip?

In De Kuip te Rotterdam wordt aanstaande zondag de wedstrijd Feyenoord – PSV gespeeld. De Eindhovenaren staan eerste in de Eredivisie. Feyenoord staat op de tweede plaats en kan bij een thuisoverwinning het verschil in punten met de Eindhovenaren verkleinen. Op Wedden op Sport zijn de hoogste odds en de beste deals te scoren als de koploper elkaar aantreffen in Rotterdam-Zuid. Wint Feyenoord van PSV Eindhoven in De Kuip? Speel mee en scoor de beste deals.

Historie Feyenoord – PSV Eindhoven

Feyenoord en PSV speelden al heel wat duels uit tegen elkaar. De laatste keer was dat om de Johan Cruijff Schaal dat begin dit seizoen werd gehouden in Rotterdam. In De Kuip won de Eindhovense ploeg met 0-1. Noa Lang was met zijn goal de matchwinnaar.

In totaal speelden Feyenoord en PSV 67 keer tegen elkaar in de Eredivisie. In Rotterdam-Zuid wist PSV twaalf keer tot winst te komen in de havenstad. Feyenoord won 22 duels van de Eindhovense ploeg en 33 keer werden de punten gedeeld. De Rotterdamse ploeg maakte in eigen Kuip 114 goals in die 67 competitiewedstrijden. PSV schoot 85 keer de bal in het net van de Rotterdamse Kuip.

Favoriet

PSV is dit competitieseizoen nog ongeslagen. Feyenoord heeft al wat punten laten liggen, maar zijn bij de bookmakers toch favoriet in deze kraker. Feyenoord speelt in eigen huis en heeft aanstaande zondag het Legioen achter zich.

De Eindhovenaren doen het echter in uitwedstrijden ook uitstekend. Zo werd er pas nog met 0-3 gewonnen bij de nummer vier FC Twente in Enschede. Feyenoord is dus gewaarschuwd, maar de bookmakers verwachten dat de Rotterdammers de koploper dit weekend te slim af kan zijn.

Odds Feyenoord – PSV Eindhoven

De Nederlandse bookmakers weten de wedstrijd tussen koplopers Feyenoord en PSV nog wat spannender te maken door de quoteringen flink op te schroeven. Zo kan er bij een correcte voorspelling op winst van Feyenoord al tot 2.24 keer het speelbedrag gescoord worden bij de bookmakers op Wedden op Sport.

De hoogste beloningen bij het duel tussen de huidige nummer één en twee van de Eredivisie staan ingedeeld bij een gelijkspel. Als Feyenoord en PSV de punten met elkaar delen, scoren voetbalgokkers bij een weddenschap op een gelijkspel tot 3.70 keer het speelbedrag.

Bij een overwinning van PSV staan de odds in het 1×2 spelsysteem er ook goed op. De bookmakers keren tot 3.00 keer het speelbedrag uit als de Eindhovense ploeg wint van Feyenoord.

Wedden op Voetbal

De wedstrijd Feyenoord – PSV is de kraker van dit Eredivisieweekend. De Nederlandse bookmakers verwachten dat veel voetbalgokkers een voorspelling willen plaatsen op dit duel. De quoteringen zijn dan ook hoog in de diverse speltypen die gehanteerd kunnen worden. Ook Wedden op Voetbal? Kies dan voor veilige bookmakers en speel mee via Wedden op Sport.

De Eredivisiewedstrijd Feyenoord – PSV staat gepland op zondag 3 december. In De Kuip te Rotterdam zal om 12:15 uur worden afgetrapt. Wees er op tijd bij als je een voorspelling wilt doen in de pre-fase. Dit dient voordat de wedstrijd begint in Rotterdam-Zuid te zijn gedaan. Live wedden is mogelijk vanaf het startsignaal dat de scheidsrechter op zondagmiddag 12:15 uur geeft. Speel mee op jouw manier en win de hoogste bookmakerdeals.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.