Wint Feyenoord van Heracles Almelo het inhaalduel in de Eredivisie?

Deze week halen Feyenoord – Heracles en AZ – Fortuna de speelronde van de Eredivisie in waar de Rotterdammers en de Alkmaarders uitstel voor kregen in verband met de kwalificaties van de Conference League. Feyenoord speelt woensdag al in eigen Kuip tegen Heracles. De bookmakers op Wedden op Sport hebben hoge odds voor je klaar staan. Er rest nu alleen de vraag: wint Feyenoord van Heracles Almelo dit inhaalduel van de Eredivisie? Vul je voorspellingen snel in en pak de hoogste odds. 

Historie Feyenoord – Heracles Almelo

Feyenoord begon deze week met een uitwedstrijd bij FC Twente. De ploeg van trainer Arne Slot wist niet tot scoren te komen in de Grolsch Veste en ook de Tukkers wisten het net niet te raken. De puntendeling in Enschede (0-0) kwam Feyenoord zuur te staan. De Feyenoorders grepen daarmee de kans mis om deze week koploper van de Eredivisie te worden. Als ook de wedstrijd tegen Heracles Almelo werd gewonnen zou Feyenoord op de eerste plek van de Eredivisie komen. Nu staat Ajax Amsterdam eerste en dat zal ook met winst in Rotterdam aanstaande woensdag zo blijven.

Heracles Almelo begon deze week nog wat beroerder. De ploeg van trainer Frank Wormuth verloor met 1-0 van FC Utrecht. In de Galgenwaard wisten de Heraclieten niet te winnen en dat was hard nodig om van de veertiende plaats in de Eredivisie te komen.

Feyenoord hoeft niet echt te vrezen voor Heracles in de Kuip. De laatste jaren wisten de bezoekers uit Almelo niet te winnen. Heracles won in oktober 2013 voor de laatste keer van Feyenoord in Rotterdam. Het werd toen 1-2. Vorig jaar december werd het voor de laatste keer een gelijkspel tussen beide teams (0-0). Een wedstrijd eerder won Feyenoord met 2-1.

Odds

De pre-odds mogen er wezen voor deze inhaalwedstrijd in de Kuip. Winst van Heracles Almelo levert je de hoogste bonus op. De bookmakers zijn bereid x7.00 keer je inleg uit te keren als de Rotterdammers winnen.

Een gelijkspel is in het 1×2 spelsysteem x4.95 keer je inleg waard. Verwacht je een zege van Feyenoord? Dan kun je rekenen op een uitkering van x1.42 keer je inleg. Live wedden kan natuurlijk ook bij de bookmakers op Wedden op Sport. De hoogte van de quoteringen voor live betting worden bekend als de wedstrijd Feyenoord – Heracles Almelo begint.

Wedden op Feyenoord – Heracles Almelo

Bij de online bookmakers op Wedden op Sport ben je er zeker van dat je speelt bij een bookmaker die door de Nederlandse kansspelautoriteit is goedgekeurd. Dat maakt het Wedden op Voetbal via deze bookies leuker en betrouwbaarder. Houd er wel altijd rekening mee dat je je inleg kwijt bent als jouw voorspelling toch niet de juiste bleek te zijn.

Voor de wedstrijd van Feyenoord – Heracles Almelo hebben de online bookmakers nu al hoge pre-odds klaarstaan. Profiteer ervan door vandaag al een voorspelling te plaatsen bij de door jou gekozen bookmaker. Maak vervolgens een goede deal. De wedstrijd zal woensdag  december om 20:00 uur gespeeld gaan worden in de Rotterdamse Kuip. Wees er dus snel bij en scoor jouw bonussen via Wedden op Sport.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.