Wie pakt het UEFA Conference League ticket bij FC Twente - Sparta

In de Grolsch Veste wordt zondag de finale van de play-offs voor Europees voetbal gespeeld. In de heenwedstrijd hielden de teams elkaar in evenwicht en dus is er nog niks beslist in deze finale van de Eredivisie play-offs 2022 – 2023. Wie wint het UEFA Conference League ticket: Twente of Sparta? Plaats een weddenschap via Wedden op Sport en scoor de beste odds bij FC Twente – Sparta via de betrouwbaarste bookmakers van Nederland! 

Historie FC Twente – Sparta Rotterdam

De heenwedstrijd in deze finale van de play-offs werd op Het kasteel in Rotterdam gespeeld. Op Spangen werd het een 1-1 gelijkspel en dus zijn de kaarten nog niet geschud. Spartaan Vito van Crooij wist als eerste een doelpunt te maken in de heenwedstrijd, maar de Rotterdamse formatie wist de voorsprong niet te verdedigen. In het slot van de wedstrijd scoorde Algerijn Ramiz Zerrouki voor zijn ploeg uit Enschede. De teams beginnen zondagmiddag met een 1-1 resultaat in de heenwedstrijd aan de return.

De ploeg de return van de finale wint, krijgt de ticket voor de kwalificaties van de Europe Conference League. De Tukkers speelden al eerder in dit toernooi. De Spartanen is het nog niet eerder gelukt om die prijs te scoren en deel te mogen nemen aan deze nieuwe Europese competitie.

Favoriet

Bij de heenwedstrijd in Rotterdam was FC Twente al favoriet bij de Nederlandse bookmakers. Ook bij de return in Enschede is dat het geval. De ploeg van trainer Ron Jans lijkt in topvorm te zijn en kan het in eigen Grolsch Veste dit seizoen elke ploeg lastig maken. Of de Spartanen daar ook gevoelig voor zijn, moet nog blijken. De ploeg van trainer Maurice Steijn liep iets minder gemakkelijk de play-offs door dan de Tukkers, maar de ploeg heeft bewezen te kunnen blijven vechten tot de laatste seconde van de wedstrijd.

In de reguliere competitie werd FC Twente vijfde en Sparta zesde. De Tukkers hadden vijf punten meer bij elkaar gevoetbald dan de Spartanen. Toch zegt dat nu nog weinig. Bij de play-offs komt een ander soort energie boven bij de spelers en dat kan voor verrassende uitslagen gaan zorgen.

Odds FC Twente – Sparta Rotterdam

Bij de meeste Nederlandse bookmakers kan er flink gescoord worden bij de finale van de Europe Conference League play-offs. Verwacht je dat de Spartanen winnen? Dan keren de wedkantoren de hoogste pre-odds bij dit duel uit. Bij BetCity gaan ze zelfs tot 7.00 keer het wedbedrag uitkeren bij winst van de Spartanen.

Bij een gelijkspel binnen reguliere speeltijd hebben de bookmakers de odds op maximaal 5.10 keer het speelbedrag ingedeeld. De wedstrijd is dan nog niet gespeeld en zal nog zeker een half uur langer gaan duren, maar voetbalgokkers die op een gelijkspel hadden ingezet hebben de buit dan al binnen.

De odds in het 1×2 spelsysteem bij een zege van FC Twente staan bij de betere bookmakers op maximaal 1.48 keer het speelbedrag ingedeeld. Onder andere bij bookmaker Unibet.nl zijn deze hoge pre-odds te vinden.

Wedden op Voetbal

De Eredivisie is dit seizoen na de finale van zondag echt voorbij. Niet alleen in Enschede wordt gestreden om de laatste kansen op een prijs. In Emmen treffen FC Emmen en Almere City elkaar in de promotie/degradatie play-offs. Wedden op sport kan op veel manieren. Ontdek er meer over via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Voetbal in de pre-fase kan totdat de wedstrijd begint. De finale tussen FC Twente en Sparta Rotterdam wordt gespeeld op zondag 11 juni om 14:30 uur in de Grolsch Veste te Enschede. Ga voor de beste bookmakerdeals en veiligste manier om te wedden op Voetbal naar de bookmakerspagina van Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.