Odds Ajax Amsterdam - FC Volendam in Noord-Hollandse kelderderby

De sfeer is om te snijden bij Ajax in Amsterdam. Afgelopen weekend werd ook de kraker tegen PSV verloren en dat nadat de Ajacieden nog op voorsprong wisten te komen. De rug moet echter snel weer gerecht worden voor de inhaalwedstrijd van aanstaande donderdag tegen FC Volendam. Het is de wedstrijd uit speelronde drie die Ajax tegen haar provinciegenoot speelt. Scoor de hoogste pre-odds bij Ajax Amsterdam – FC Volendam in Noord-Hollandse derby hier bij Wedden op Sport.nl!

Historie Ajax – FC Volendam

Hoewel Ajax en FC Volendam uit dezelfde provincie komen, speelden de teams de afgelopen jaren niet vaak tegen elkaar. In seizoen 2021-2022 promoveerde FC Volendam naar de Eredivisie en dus zijn de meest recente ontmoetingen tussen de Noord-Hollandse ploeg van vorig seizoen. Op bezoek bij FC Volendam wist Ajax drie punten te pakken. Op 8 oktober 2022 wonnen de Ajacieden met 2-4 van de ploeg in het vissersdorp. Ajax had het in eigen Arena een stuk lastiger tegen de Volendamse ploeg. Eind januari werd het 1-1 in de Johan Cruijff Arena tussen Ajax en FC Volendam. Een uitslag waar de Ajacieden niet graag voor willen tekenen, maar dit seizoen zal het zomaar weer kunnen gebeuren.

Favoriet

Ajax staat er niet best op in de Eredivisie, maar de bookmakers wijzen de Amsterdamse ploeg aan als favoriet in dit duel. Komen de Volendammers een punt veroveren in onze hoofdstad, dan kan dat een flinke beloning opleveren. Wint FC Volendam dan schieten de odds helemaal de lucht in.

Ajax staat achttiende in de Eredivisie en met vijf punten heeft de Amsterdamse ploeg twee punten minder FC Volendam dat zestiende staat. Afgelopen weekend kregen de Ajacieden er flink van langs in de kraker tegen PSV. De wedstrijd werd verloren met 5-2, maar Ajax wist in de eerste helft van de wedstrijd nog op een voorsprong te komen. FC Volendam pakte op dat moment wel drie punten in de competitie. Tegen Excelsior Rotterdam werd het 3-1 gewonnen in het Kras Stadion.

Odds Ajax Amsterdam – FC Volendam

De bookmakers hebben de quoteringen ingedeeld bij het duel tussen de Noord-Hollandse voetbalclubs. De hoogste quotering staat voor je paraat bij winst van FC Volendam. Een zege van de ploeg uit het vissersdorp staat genoteerd op 8.25 keer het speelbedrag.

Gaan de provinciegenoten de punten net als vorig seizoen delen in deze derby? Dan gaan de bookmakers tot een maximale beloning van 6.25 keer het speelbedrag uitbetalen.

Bij een zege van Ajax zullen vele Ajacieden opgelucht zijn en stijgt de ploeg in Amsterdam op de ranglijst van de Eredivisie. Voetbalgokkers die op een zege van de Ajacieden inzetten, kunnen bij deze voorspelling tot 1.30 keer het speelbedrag scoren met een correcte voorspelling bij de bookmakerskantoren.

Wedden op Voetbal

Met online Wedden op Voetbal worden heel wat beloningen gescoord bij de Nederlandse bookmakers. Voetbalgokkers die vaak wedden op winst van Ajax zullen dit seizoen niet altijd prijzen pakken. Ajax wint lang niet al haar duel, maar het tij kan dit seizoen nog keren. Mocht dat aanstaande donderdag zo zijn in de Noord-Hollandse derby tegen FC Volendam, dan kan een weddenschap op winst van Ajax weer heel waardevol zijn.

De wedstrijd tussen Ajax en FC Volendam staat gepland op donderdag 2 november om 20:00 uur. Voorspellingen in de pre-fase dienen dan binnen te zijn. Live wedden op Ajax – Volendam is dan nog wel mogelijk. Speel mee en scoor op jouw manier via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.