Win tot x3.70 de inleg als Kroatië de UEFA Nations League finale wint van Spanje!

Kroatië en Spanje staan zondagavond in De Kuip te Rotterdam tegenover elkaar in de finale van de Nations League. De Kroaten hielden Nederland uit de finale en Spanje rekende af met Italië. Welke ploeg wint nu ook de eindstrijd en scoort een ticket voor EURO2024? Win tot x3.70 de inleg als Kroatië wint van Spanje in Nations League finale of ontdek nog meer hoge quoteringen bij de bookmakers op Wedden op Sport!

Historie Kroatië – Spanje

De Nations League finale bestaat dit keer uit Kroatië en Spanje. Nederland en Italië wisten de finale niet te bereiken en spelen zondagmiddag de troostfinale in de Grolsch Veste te Enschede.

De Kroaten en Spanjaarden speelden op 28 juni 2021 voor de laatste keer tegen elkaar. Toen was dat de achtste finale van het EK2021 dat werd gewonnen door de Italianen. Spanje slaagde er wel in de Kroaten in de achtste finale te verslaan. In extra tijd werd het 3-5 voor  La Selección.

In de Nations League seizoen 2018-2019 speelden Kroatië en Spanje bij elkaar in de poule. Het Spaanse elftal slaagde er toen in om in eigen land de Kroaten met 6-0 te verslaan. In Kroatië waren de Kroaten iets sterker dan het Spaanse elftal. In Zagreb werd het 3-2 voor de Kroaten.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers wijzen de Spaanse formatie aan als favoriet van deze finale. De hoogste pre-odds zijn te vinden bij een zege van de Kroaten.

Om de ploeg van bondscoach Zlatko Dalić nou als underdog aan te wijzen is wel een beetje te gewaagd. Kroatië werd afgelopen WK in Qatar nog derde. Spanje kwam niet verder dan de achtste finale in diezelfde WK eindronde. Het Spaanse team werd door Marokko verslagen. De Nederlandse Marokkaan Hakim Ziyech had in dat duel een glansrol. De ploeg van bondscoach Dalić won van  datzelfde Marokko in de troostfinale van het WK. Ze versloeg de Marokkanen met 2-1 en werden daardoor derde.

Odds Kroatië – Spanje

De Kroaten en Spanjaarden maken kans op een ticket die direct toegang geeft tot de poulefase van het EK2024 in Duitsland. Alleen de winnaar krijgt de prijs en dat geldt ook bij de bookmakers. Vul jij een correcte weddenschap in dan kunnen er hoge odds gewonnen worden. Zo levert wint van Kroatië al tot 3.95 keer het wedbedrag op.

Een zege van Spanje staat bij de wedkantoren op maximaal 3.60 keer het wedbedrag ingedeeld. Dat is niet veel minder dan dat er bij een zege van de Kroaten wordt gehanteerd.

Een winnende weddenschap op winst van Spanje staat in het 1×2 spelsysteem op maximaal 2.04 keer het wedbedrag ingedeeld door de Nederlandse wedkantoren.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal maakt de finale van de Nations League nog spannender. Ook al doet Oranje niet mee in de eindstrijd de pre-odds zijn er niet minder om. Bij de bookmakers op Wedden op Sport kan veilig gewed worden op de finale en troostprijs van de Nations League.

De finale Kroatië – Spanje staat gepland op zondag 18 juni. De wedstrijd begint om 20:45 uur in De Kuip te Rotterdam. Dan weten we al of Nederland of Italië de derde plaats heeft gewonnen. Speel mee via Wedden op Sport en scoor bij Kroatië – Spanje!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.