Win hoge odds bij Nederland - België

Vanaf 20 juli staat het Nederlands dameselftal op het WK2023 in Nieuw-Zeeland. De Leeuwinnen testen hun vaardigheden nog eenmaal tegen het Belgische damesteam voordat de reis naar Nieuw-Zeeland wordt gemaakt. Deze vriendschappelijke wedstrijd met de Belgen wordt gehouden in het Roda JC stadion te Kerkrade. Win hoge pre-odds bij oefenduel Nederland – België (V) via Wedden op Sport

Historie Nederland – België (V)

De Oranje Leeuwinnen spelen op het WK 2023 in Nieuw-Zeeland tegen Portugal (23-7), USA (27-7) en Vietnam (1-8). De Oranje dames behoren tot de favorieten in hun WK-poule. De laatste voorbereiding voor de Leeuwinnen is de oefenduel tegen het dameselftal van België.

België wist zich niet te kwalificeren voor het WK in Nieuw-Zeeland. De Red Flames werden wel tweede in de WK kwalificatiepoule, maar werden in de halve finale van de play-offs verslagen door Portugal, één van de tegenstanders van de Leeuwinnen op het WK.

Twee jaar speelden de buurlanden voor de laatste keer tegen elkaar. Het duel werd in toen in België gehouden en gewonnen door de Leeuwinnen met 1-6. Sterspeler Vivianne Miedema was één van de trefzekere. De spits van Arsenal herstelt momenteel van een knieblessure en mist om die reden de oefenwedstrijd tegen België en het WK.

Favoriet Nederland – België (V)

Bij de oefenwedstrijd van de Nederlandse en Belgische damesteams zijn de Leeuwinnen bij de meeste bookmakerskantoren favoriet. Dit heeft er vooral mee te maken dat de Leeuwinnen zich wel wisten de plaatsen voor het WK en de Belgen niet.

De damesploegen zullen met een ander doel de wedstrijd in gaan. Zo willen de Belgische vrouwen zo snel mogelijk weer in topvorm komen om de kwalificaties van het EK 2025 niet mis te lopen. Voor de Leeuwinnen is het de uitzwaaiwedstrijd voor het WK in Nieuw-Zeeland. De wedstrijd wordt ook nog eens in Kerkrade gehouden.

Odds Nederland – België (V)

De bookmakers schalen de pre-odds bij de oefenwedstrijd van de Oranje Leeuwinnen op  weg naar het WK2023 hoog op. Er kan tot maximaal 15.00 keer de inleg worden gescoord als de Belgische dames winnen in het stadion van Roda JC.

Een gelijkspel tussen de Leeuwinnen en Red Flames is goed voor een maximale bookmakersuitkering van 6.50 keer het speelbedrag dat je achterlaat bij de bookmakers.

Bij een overwinning van de Oranje Leeuwinnen lopen de quoteringen in het 1×2 spelsysteem niet hoger op dan 1.11 keer het ingelegde geldbedrag. Hiermee geven de wedkantoren wel aan dat zij de Leeuwinnen als favorieten bestempelen.

Wedden op Voetbal

Echte voetballiefhebbers van vrouwenvoetbal kunnen niet wachten totdat het WK 2023 voor vrouwen begint. Dan is er goed nieuws want de voorpret kan alvast beginnen. De bookmakers hebben heel wat leuke spelopties en pre-wedstrijd quoteringen klaarstaan bij de oefenwedstrijd Nederland – België. Vergelijk de odds en wedkantoren via Wedden op Sport.

Ook Wedden op Voetbal? De oefenduel Nederland – België staat gepland op zondag 2 juli en begint om 20:45 uur in het Parkstad Limburg Stadion te Kerkrade. Zet voor dit tijdstip je voorspellingen op scherp bij de Nederlandse bookmakers en win via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.