Wielrennen: Benelux Tour 2021

In het Friese Surhuisterveen is maandag 30 augustus de Benelux Tour van start gegaan. Deze wielerwedstrijd door Nederland en België kent een bijzonder sterk deelnemersveld en trekt veel wielerpunters naar de diverse bookmakerssites. Wedden op Sport ging speciaal voor die punters op zoek naar de historie, favorieten en beste odds voor de Benelux Tour 2021.

Historie Benelux Tour

Hoewel de erelijst een stuk langer is, zijn er pas 17 edities verreden van de Benelux Tour. Dit verschil komt doordat de Benelux Tour is voortgekomen uit de Ronde van Nederland. Toen deze ophield met bestaan ging het verder als Eneco Tour en de afgelopen jaren als BinckBank Tour. Dit jaar wordt er voor het eerst gekoerst onder de naam Benelux Tour.

De winnaar van vorig jaar staat ook dit keer niet op de startlijst: Matthieu van der Poel heeft rugklachten. Het zou zijn eerste optreden sinds die verschrikkelijke val tijdens het mountainbiken op het Olympische Spelen in Tokyo, maar zijn rentree in het profpeloton wordt dus nog even uitgesteld.

Favorieten Benelux Tour 2021

Van der Poel laat dus ruimte voor andere favorieten. De Belg Remco Evenepoel lijkt hierdoor de meeste aanspraak te kunnen maken op het winnen van deze ronde. Hij won dit jaar al meerdere ritten- en eendagskoersen, telkens met veel overmacht. De concurrentie komt volgens de bookmakers vooral uit zijn eigen ploeg. De Deen Kasper Asgreen staat immers op een tweede positie in de pre-odds.

Tom Dumoulin vinden we terug op plek drie. De Jumbo Visma renner hoopt vooral in de tijdritkilometers toe te slaan, want in de Ardennenritten lijken Evenepoel en Asgreen net wat beter uit de voeten te kunnen. Matej Mohoric en Soren Kragh Andersen sluiten het rijtje favorieten voor eindwinst af.

Odds

Bij de online bookmakers staat een winnende weddenschap op Evenepoel op een maximale winstbonus van x2,25 keer je inleg. Speel je op een eindoverwinning voor Asgreen? Dan kan je maximaal x7,50 keer het ingelegde speelbedrag verdienen.

Gaat Dumoulin op zondag 4 september gehuldigd worden als eindwinnaar? Dan juichen wielerpunters die op Dumoulin hebben gegokt mee. Ze ontvangen een maximale bookmakers bonus van x8,00 hun inleg.

Mohoric is bij de meeste wedkantoren de nummer vier in de pre-odds voor eindwinst in de Benelux Tour 2021. Als jij Mohoric speelt als eindiwnnaar, dan maak je kans op een maximale bonusuitkering van x12,00 het ingelegde bedrag op deze wielrenner.

Wedden op Wielrennen

Stap op de online weddenschap fiets voor een ritje langs de bookmakers van Wedden op Sport.nl. Check de actuele odds en deals en scoor met het Wedden op Wielrennen tijdens deze Benelux Tour 2021. Weet jij de juiste naam te spelen? Dan ga je zondagmiddag juichend over de eindstreep dankzij een online deal bij Wedden op Sport.

Ga voor het allerhoogste, maar vergeet niet dat online wedden risico’s bevat. Speel verantwoord en zet alleen in als je onze voorbeschouwingen en kennisartikelen goed hebt gelezen. Alleen met een goede voorbereiding kan je onnodig verlies voorkomen en zelfs dan is het mogelijk dat je je hele inleg verliest. Zorg dat je bij de winnaars hoort en speel mee via Wedden op Sport!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.