Wie wordt de winnaar van het Eredivisie duel SC Heerenveen - AFC Ajax?

SC Heerenveen speelt aanstaande zaterdag in eigen Abe Lenstra Stadion tegen Ajax uit Amsterdam. De Friese ploeg weet het de Ajacieden soms lastig te maken. Rekent Ajax dit keer vlotjes af met de Friezen of houdt Heerenveen de punten in eigen huis? Wie wordt de winnaar van dit Eredivisie duel SC Heerenveen – AFC Ajax? Laat jouw voorspelling(en) achter bij de bookmakers op Wedden op Sport en maak de beste online voetbaldeals. 

Historie SC Heerenveen – AFC Ajax

Vroeg in het voorjaar bezocht AFC Ajax voor de laatste keer SC Heerenveen. De Amsterdammers wonnen de wedstrijd op het nippertje met 1-2 van de Friese formatie. De ploegen troffen elkaar vorig jaar ook in oktober en ook toen was Ajax met 1-3 te sterk voor de ploeg uit Heerenveen. Een gelijkspel kwam voor het laatst voor in augustus 2013. Het werd toen 3-3 in Heerenveen. De laatste keer dat de Friezen wonnen van Ajax was in 2008. Het werd toen een legendarische zege van 5-2 voor SC Heerenveen.

SC Heerenveen staat op de zevende plek van de Eredivisie. De ploeg van trainer Johnny Jansen kan goed meekomen in de middenmoot. Volgend weekend kunnen de mannen uit Friesland zich klaarstomen voor een uitduel tegen FC Utrecht, de nummer drie in de Eredivisie.

Ajax krijgt geen gemakkelijke week voorgeschoteld. Zaterdag gaat de ploeg van trainer Erik ten Hag op pad naar Heerenveen. Vervolgens kunnen de Ajacieden zich opmaken voor de loodzware Champions League wedstrijd tegen Borussia Dortmund en het toetje van deze week is de thuiswedstrijd tegen PSV. Het gevaar ligt dus op de loer dat Ajax al met die wedstrijden bezig is en niet met het duel tegen Heerenveen.

Favorieten SC Heerenveen – AFC Ajax

Ajax trainer Ten Hag hamert er altijd op dat de eerste wedstrijd de belangrijkste is. De online bookmakers verwachten dat Ajax gefocust is op SC Heerenveen en dus de wedstrijd naar zich toe gaan trekken. De hoogste odds vind je dus bij een zege van de Friese ploeg.

Odds

De quoteringen zijn dus het meest gunstig bij een zege van SC Heerenveen. Gemiddeld kun je bij de bookmakers x10.25 keer je speelbedrag terugverwachten als de ploeg van trainer Jansen wint.

Mocht het een gelijkspel worden, dan zijn de spelers die een puntendeling hadden voorspeld aan het feesten. Een gelijkspel levert namelijk een hoge beloning van x6.25 keer je speelbedrag op. Wint Ajax; zoals de meesten zullen voorspellen? Dan geldt er een pre-odd van x1.24 keer je speelbedrag.

Daarmee kan je dus niet heel veel verdienen, maar de winstkansen zijn wél bijzonder hoog. Wil je een groter gok wagen? Check dan de andere speltypen voor SC Heerenveen – Ajax Amsterdam en scoor een deal via Wedden op Sport!

Wedden op Voetbal

Wat maakt Wedden op Voetbal nou zo leuk? Het is reuzespannend vanaf de eerste tot de laatste seconde van de wedstrijd. Jouw voorspelling kan nog tot in de slotfase van de wedstrijd uitkomen en dan kunnen de online bookmakers jou als nog uitbetalen. Hoe leuk wedden op voetbal ook is, doe dat wel altijd veilig en verantwoord. Wedden op Sport is hier groot voorstander van.

Wil jij je uitleven en ga jij de wedstrijd SC Heerenveen – AFC Ajax voorspellen? Ga dan op zoek naar de hoogste odd die de bookmakers op Wedden op Sport voor je klaar hebben staan en zet in op het voor jou meest gunstigste moment. Heerenveen en Ajax trappen zaterdag 16 oktober om 18:45 uur af in het Abe Lenstra Stadion. Tot die tijd kun je een voorspelling plaatsen. Daarna kun je altijd inschakelen om live te wedden op deze wedstrijd. De bijbehorende odds worden dan bekend. Veel succes met wedden op Heerenveen – Ajax!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.