Wie wint Eredivisie duel Vitesse - Feyenoord?

Vele voetbalgokkers kunnen niet wachten tot de Eredivisie weer begint. Dit weekend is het dan eindelijk zover en met Vitesse Arnhem – Feyenoord Rotterdam staat er direct een kraker op het programma! De bookmakers op Wedden op Sport hebben er zin in, want de pre-odds staan hoog ingedeeld. Wie wint volgens jou de Eredivisie duel Vitesse – Feyenoord? Voorspel en scoor één van die fraaie deals!

Historie Vitesse – Feyenoord

Vorig seizoen wist Vitesse Arnhem thuis te winnen van Feyenoord Rotterdam het duel in de Gelredome werd met 2-1 een zege voor de Arnhemse ploeg.  Lois Openda maakte twee goals voor de Arnhemse ploeg. Bij Feyenoord was het Guus Til die raak schoot in het net van de Vitesse-doelman.

Feyenoord won in 2017 voor de laatste keer bij Vitesse. Het werd toen 0-1 voor Feyenoord en het doelpunt kwam toen van de Deense aanvaller Nicolai Jørgensen. In de jaren die volgden won Vitesse er drie in de Gelredome en werd het tweemaal een puntendeling.

De oefencampagne verliep bij beide teams niet vlekkeloos. Zo verloor Vitesse afgelopen weekend nog met 1-2 van het Griekse Astromitos FC. Ook tegen OFI Kreta wist de ploeg van trainer Thomas Letsch niet te winnen. Het werd ook tegen de ploeg uit Kreta 1-2.

Feyenoord sloot de oefenreeks af met een duel tegen het Spaanse CA Osasuna. Ook de Rotterdammers hadden geen goede dag en verloren hun duel met 1-2 van de tegenstander. Van NAC Breda werd vorige week nog met 6-1 gewonnen.

Favorieten

Ondanks dat Feyenoord de laatste jaren weinig keren met drie punten op zak naar de havenstad terugkeerde, wijzen de bookmakers toch de Rotterdamse formatie aan als favoriet van deze wedstrijd. Dat heeft veelal te maken met de status van Feyenoord. De ploeg haalde vorig seizoen nog de finale van de Europa Conference League en deed het in de Eredivisie ook niet slecht.

Vitesse speelt dit seizoen niet in Europa de ploeg van trainer Thomas Letsch kan zich dus volledig gaan inzetten in het Nederlandse voetbal en dat kan nadelig zijn voor de Rotterdamse ploeg.

Odds Vitesse Arnhem – Feyenoord Rotterdam

De pre-odds zijn zorgvuldig ingedeeld voor de wedstrijd Vitesse – Feyenoord. De hoogste quoteringen staan achter een gelijkspel. Als de ploegen de punten gaan delen in Arnhem, dan kunnen voetbalgokkers tot maximaal x4.10 keer de inleg terugkrijgen bij bookmaker Unibet.

Bij een zege van Vitesse keert deze bookmaker tot maximaal x3.95 keer je speelbedrag uit. Een hoge quotering voor een puntendeling van de bookmakers!

In het 1×2 spelsysteem staat een pre-odd van maximaal x1.91 keer de inleg ingedeeld bij TOTO Sport voor winst van Feyenoord Rotterdam.

Wedden op Voetbal

Wil jij dit weekend gaan Wedden op Voetbal en heb je interesse in de quoteringen bij Vitesse – Feyenoord? Ga dan naar de bookmakerspagina van Wedden op Sport en vergelijk de bookmakersquoteringen gemakkelijk met elkaar. Ontdek welk wedkantoor speciale aanbiedingen hebben voor de start van het nieuwe Eredivisie seizoen. Ook als nieuwe speler kun je soms flink profiteren van een goede bookmakerdeal.

Ontdek alles over succesvol wedden op voetbal via Wedden op Sport. Speel mee op d wedstrijd van Vitesse – Feyenoord en wie weet hoor jij dit weekend wel bij de winnaars!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.