Wie wint de finale van de Coppa Libertadores 2020: Palmeiras of Santos?

Komende zaterdag wordt er door Palmeiras en Santos gestreden om de eindwinst in de Coppa Libertadores, het meest prestigieuze voetbaltoernooi van Zuid-Amerika. Dit toernooi voor clubs is vergelijkbaar met de UEFA Champions League. Voorspel welke club er dit jaar met de bokaal vandoor gaat en scoor de beste deals via de bookmakerspagina van Wedden op Sport!

Historie

De Coppa Libertadores is de Zuid-Amerikaanse equivalent van de UEFA Champions League en is daarmee een van de sterkste toernooien voor clubteams ter wereld. De winnaar plaatst zich voor het wereldkampioenschap voor clubs.

De eerste editie vond plaats in 1960. Independiente is recordwinnaar van de CONMEBOL Libertadores met zeven eindzeges. Titelverdediger Flamengo haalde de finale dit jaar niet.

Palmeiras versloeg in de kwartfinales het Paraguayaanse Libertad en wist in de halve eindstrijd ternauwernood te winnen van het Argentijnse River Plate. Palmeiras won de eerste halve finale met 0-3 en moest in de return een 0-2 nederlaag toestaan. Dat was echter net genoeg om zich voor de finale te plaatsen.

Santos schakelde in de kwartfinales nog een Braziliaanse ploeg uit. Gremio wist in de eerste wedstrijd nog 1-1 te spelen, maar verloor de return bij Santos met 4-1. In de halve eindstrijd had Santos weinig moeite met Boca Juniors. De Argentijnen wisten ook het heenduel nog met een gelijkspel af te sluiten (1-1), maar gingen in de return fors onderuit: 3-0 waardoor Santos zich finalist mag noemen.

Favoriet

Afgaande op de uitslagen in de vorige speelronden lijkt Santos de favoriet. Zij plaatsen zich telkens overtuigend voor de volgende ronde en hadden op papier ook de moeilijkste tegenstanders. Palmeiras staat in de Braziliaanse competitie echter een stuk hoger dan Santos. Palmeiras is de huidige nummer vijf, terwijl Santos pas tiende is.

Beide ploegen verloren de laatste twee competitieduels en lijken sinds de plaatsing voor deze finale vooral met deze wedstrijd bezig te zijn. De favorietenrol is volgens de online bookmakers weggelegd voor Palmeiras, omdat zij in de competitie een stuk beter presteren. Maar om Santos nou de underdog te noemen gaat ook wat ver.

Odds

De pre-odds voor deze Coppa Libertadores finale 2020 staan lekker hoog ingeschaald. Bij een zege van favoriet Palmeiras ontvang je al snel het dubbele van je inleg. Bij de Nederlandse bookmaker TOTO pak je momenteel zelfs x2,23 keer je inleg als jouw voorspelling dat Palmeiras wint uitkomt.

Een winnende voorspelling op een eindzege voor Santos is in het 1×2 spelsysteem zelfs meer dan drie keer het ingelegde speelbedrag waard. Scoor jij de correcte weddenschap met je voorspelling op Santos, dan betalen de bookies gemiddeld x3,05 keer het wedbedrag aan je uit!

Een gelijkspel in deze finale van de Coppa Libertadores zorgt voor de hoogste pre-wedstrijd quoteringen. De odds schieten naar een gemiddelde van x3,20 als er na de reguliere speeltijd geen verschil is tussen Palmeiras en Santos. De enige winnaars zijn dan de voetbalgokkers die deze uitslag door hebben gegeven bij de online bookmakers!

Wedden op Voetbal

Het online wedden op voetbalwedstrijden beperkt zich bij Nederlandse gamers vaak tot de Europese competities. Er zijn echter jaarlijks twee momenten waarop we over de continentale grenzen heen kijken: de wereldbeker voor clubs en de Coppa Libertadores.

Nu al hebben veel voetbalpunters een voorspelling doorgegeven voor deze kraker van een finale! Doe jij ook mee? Laat dan vandaag nog je voorspelling achter via onze bookmakerspagina en scoor met het Wedden op Voetbal!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.