Wie pakt de hoofdprijs van 140.000 euro in de Grand Slam of Darts 2020?

Speel bij Wedden op Sport mee met de veertiende editie van de Grand Slam of Darts en voorspel de uitslagen tijdens die prestigieuze invitatietoernooi. In de Ricoh Arena te Conventry strijden 22 topdarters voor de hoofdprijs. Scoor jij ook een fraaie winstbonus door de winnende weddenschap te plaatsen? Check hier de actuele odds en deals en doe mee!

Historie

De Grand Slam of Darts werd voor het eerst in 2007 gehouden. Phil Taylor won direct door Andy Hamilton in de finale te verslaan. Taylor won vervolgens ook de edities van 2008, 2009, 2011, 2013 en 2014. Scott Waites en Raymond van Barneveld wisten als enige die reeks te doorbreken. Waites won in 2010, Barney in 2012.

Daarna was het de beurt aan Michael van Gerwen in 2015, 2016 en 2017 won de Brabander dit toernooi en streek daarmee telkens een slordige 100.000 euro op! De afgelopen twee jaar was het de beurt aan Gerwyn Price.

Favorieten

De Welshman Price is ook dit jaar weer op dreef en als titelverdediger is hij de grote favoriet bij de online bookmakers, zoals TOTO.nl. Onze eigen Michael van Gerwen is natuurlijk ook weer van de partij in de kanshebber lijstjes van de bookies. Bij TOTO staan Price en Van Gerwen (zo goed als) gelijk als het gaat om kansen op eindwinst.

Na deze twee toppers zetten de gokwebsites hun geld op Peter Wright, de huidige wereldkampioen, en op Nathan Aspinall. Al is die laatste vooral een outsider als het aan de bookmakers waar je op darten kunt gokken ligt.

Van Duijvenbode, de tweede Nederlander die meedoet aan de Grand Slam of Darts, behoort niet direct tot de favorieten voor eindwinst. Maar de darter wist eerder dit jaar al te verrassen en wie weet lukt hem dat dit keer weer? Ook de naam van Glen Durrant wordt veel gespeeld bij de TOTO, maar dat komt vooral vanwege de hoge pre-odds achter zijn naam.

Odds

Voor een eindoverwinning van Price ‘The Iceman’ ontvang je als speler op zijn naam gemiddeld x4,50 keer je inleg. Diezelfde winstbonus staat je ook te wachten bij een weddenschap op een winnende Van Gerwen: x4,50. De quotering bij ‘Snakebite’ Wright ligt net een fractie hoger: gemiddeld x5,00 het wedbedrag dat je hebt ingezet.

Vanaf Aspinall stijgen de odds snel. Voor eindwinst van ‘The Asp’ wordt gemiddeld al x12,00 je inleg uitbetaald. Gok je op Gary Anderson of Michael Smith? Dan zet de TOTO daar momenteel een winstbonus van x17,00 keer het ingelegde aantal euro’s tegenover.

Helemaal interessant wordt het als je inzet op Devon Petersen of Glenn Durant. Voor Petersen betalen de bookmakers x19,00 je inleg uit en diezelfde pre-odd vinden we ook achter de naam van Durrant. En Van Duijvenbode? Die is duidelijk de underdog en staat genoteerd op x81,00 keer je inleg!

Wedden op Darts

De Grand Slam of Darts is een opwarmertje voor het WK Darts, dat normaal gesproken eind december wordt gespeeld. Wil je dus nog één keer goed oefenen om daar te scoren? Doe dan mee via Wedden op Sport en pak de hoogste odds! Een winnende voorspelling zorgt voor hoge uitkeringen en dat geld kan je dan tijdens het WK weer (risicoloos) inzetten!

Lees onze kennisartikelen voordat je met Wedden op Darts begint, want een goede voorbereiding is het halve werk en speel bewust! Want als jouw favoriet teleurstelt, ben je je inleg kwijt. Ga dus voor maximale winstkansen en plaats je weddenschap via onze bookmakerspagina voor de beste odds en deals voor de 14e editie van de Grand Slam of Darts!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.