Welke ploeg wint Eredivisie duel RKC Waalwijk - Feyenoord?

In de Nederlandse Eredivisie maken RKC Waalwijk en Feyenoord zich op voor hun onderlinge ontmoeting in het Mandemakers Stadion. Aanstaande zaterdag treffen de teams elkaar daar aan om te strijden voor de volgende drie punten in de competitie. Welke ploeg wint volgens jou het Eredivisie duel RKC Waalwijk – Feyenoord? Zet je voorspellingen om in de beste beloningen van de Nederlandse bookmakers op Wedden op Sport!

Historie

RKC Waalwijk en Feyenoord speelden vorig jaar zomer voor de laatste keer tegen elkaar in Waalwijk. De Rotterdammers wonnen het duel toen met 0-1, maar hadden het daar zeker niet gemakkelijk. Danilo wist door middel van een penalty de Rotterdamse ploeg drie punten te bezorgen.

Tien jaar geleden slaagde RKC er voor de laatste keer in om thuis te winnen van Feyenoord. Op 24 november 2013 won RKC door een doelpunt van Aurelien Joachim met 1-0 van de Rotterdamse ploeg.

In dit huidige competitieseizoen staat RKC Waalwijk op de dertiende plaats. De Brabanders verloren vorig weekend met 2-0 de uitwedstrijd bij Sparta Rotterdam en hebben inmiddels negen punten bij elkaar gevoetbald. Feyenoord staat op de vierde plaats met 23 punten. De regerend landkampioen morste vorig weekend dure punten bij FC Twente. In Enschede werd het 2-1 voor de Tukkers waardoor Feyenoord nu net buiten de top drie van de Eredivisie staat.

Favoriet RKC Waalwijk – Feyenoord

De bookmakers kijken niet alleen naar de laatste wedstrijden die de ploegen hebben gespeeld, maar houden zich veel meer bezig met de ranglijst. RKC staat negen plaatsen lager dan de Rotterdamse ploeg en heeft veertien punten minder bij elkaar geraapt. De bezoekers uit Rotterdam-Zuid zijn dan ook favoriet bij het duel vaan aanstaande zaterdag in Waalwijk.

Een favoriet hoeft natuurlijk niet altijd de winnaar te zijn. Dat maakt het voorspellen van voetbalwedstrijden nou zo interessant. RKC speelt thuis en wordt aangemoedigd door eigen supporters wat extra kracht kan geven om een duel over de streep te trekken.

Odds RKC Waalwijk – Feyenoord

Bij dit Eredivisie duel staan de pre-odds het hoogst bij een zege van RKC. De bookmakers pakken flink uit bij winst van de Brabantse ploeg. Mocht RKC na tien jaar weer eens winnen voor eigen publiek van Feyenoord, dan scoren voetbalgokkers bij deze voorspelling tot 14,00 keer het speelbedrag!

Bij een gelijkspel zijn de maximale bookmakersbeloningen ook de moeite waard om een weddenschap op een puntendeling te overwegen. De Nederlandse wedkantoren keren tot 7,00 keer de inzet uit als Feyenoord en RKC de punten met elkaar delen.

Wint Feyenoord? Dan keren de bookmakers niet de hoogste beloningen uit, maar kunnen voetbalgokkers bij een correcte voorspelling op winst van de Rotterdammers tot maximaal 1,24 keer het gekozen speelbedrag scoren als zij een weddenschap plaatsten in het 1×2 spelsysteem.

Wedden op Voetbal

Wedden op Voetbal is bij elke wedstrijd weer een uitdaging. Wie is de favoriet en welke ploeg wordt als underdog bestempeld? Een logische weddenschap is niet altijd de juiste voorspelling en dat maakt het nog leuker.

Ook wedden op RKC Waalwijk – Feyenoord? Speel mee via de meest veilige wedkantoren van ons land door een voorspeling te plaatsen via Wedden op Sport. De wedstrijd wordt zaterdag 4 november gespeeld om 18:45 uur in het Mandemakers Stadion te Waalwijk. Scoor en win met jouw voetbalkennis bij RKC – Feyenoord!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.