Welk land wint EK kwalificatieduel Frankrijk - Ierland?

Op donderdag 7 september speelt Nederland in Eindhoven tegen Griekenland en komen ook de poulegenoten van Oranje in actie. In het Parc des Princes stadion treden Frankrijk en Ierland tegen elkaar op. De Fransen zijn koploper in de poule en Ierland is voor Nederland een grote concurrent om de tweede plaats. Welk land wint EK kwalificatieduel Frankrijk – Ierland? Speel mee en win via Wedden op Sport!

Historie Frankrijk – Ierland

Het is de tweede keer in de poulefase van de huidige EK kwalificatiecampagne dat Frankrijk en Ierland tegen elkaar spelen. Op 27 maart dit jaar speelden de teams in Dublin tegen elkaar. Het Franse elftal won, maar had het zeker niet gemakkelijk tegen de Ieren. In het Aviva Stadion werd het 0-1 voor Les Bleus dankzij een goal van Bayern München-speler  Benjamin Pavard.

De laatste keer dat de Fransen in eigen huis tegen Ierland speelden, was op 25 mei 2018. Op die dag troffen de voetbalteams elkaar voor een oefenduel. Het Franse elftal was iets te sterk voor The Green Army en wonnen met 2-0.

De laatste keer dat Ierland won van het Franse elftal was in de WK kwalificatiepoule in 2009. Ierland wist op bezoek bij de Fransen met 0-1 te zegevieren. Les Bleus won dan weer de uitwedstrijd in Ierland (0-1).

Favoriet Frankrijk – Ierland

Het Franse elftal is de favoriet bij deze EK kwalificatie ontmoeting in Parijs. De Fransen wonnen tot nu toe alle vier de wedstrijden in Groep B. Les Bleus heeft al twaalf punten en is hard op weg groepswinnaar te worden. Het Franse team heeft nog vier wedstrijden te gaan in de EK kwalificatiepoule.

Ierland is duidelijk de underdog in het Parc des Princes. Het Ierse elftal zal haar huid duur willen verkopen met oog op de thuiswedstrijd tegen Nederland. Mochten de Ieren punten pakken in Parijs en het vervolgens in Dublin goed doen tegen Oranje, dan zijn de Ieren hard op weg de tweede plaats in de poule te veroveren.

Odds Frankrijk – Ierland

Dat de bookmakers de Fransen als favoriet aanwijzen is goed af te lezen aan de quoteringen. De wedkantoren hebben een torenhoge beloning klaarstaan bij winst van het Ierse elftal. Mocht Green Army winnen van Frankrijk, dan keren de bookmakers tot 10.33 keer het speelbedrag uit.

Bij een zege van Frankrijk gaan de bookmakers niet verder dan een maximale beloning van 1.29 keer het speelbedrag dat voetbalgokkers storten op winst van Les Bleus.

Zijn de Franse en Ierse teams aan elkaar gewaagd, dan keren de bookmakers weer een hoge quotering uit. In het 1×2 spelsysteem staan de odds op maximaal 5.54 keer de inleg ingedeeld bij een puntendeling tussen Frankrijk en Ierland.

Wedden op Voetbal

Deze week staan er heel wat mooie wedstrijden gepland in de EK kwalificaties. Het duel Nederland – Griekenland is er daar één van, maar ook de wedstrijden van de poulegenoten van Oranje zijn interessant om te volgen en om op te wedden. Via Wedden op Sport is het ook mogelijk om veilig te Wedden op Voetbal. Op de website staan alleen de betrouwbaarste bookmakers van ons land vermeld.

De EK kwalificatie wedstrijd Frankrijk – Ierland wordt gespeeld op donderdag 7 september en begint om 20:45 uur. Het decor is het Parc des Princes. De wedstrijd Nederland – Griekenland wordt op hetzelfde tijdstip gespeeld. Wint favoriet Frankrijk of verrassen de Ieren Les Bleus door te winnen in Parijs? Speel mee en win de beste odds via Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.