Wedden op Zuid-Hollandse derby Excelsior Rotterdam - Feyenoord

Op zaterdag 25 november staat er weer een heerlijke derby op het programma van de Eredivisie. Op Woudestein treffen Excelsior Rotterdam en Feyenoord elkaar aan. De Rotterdammers staan beide in de top acht van de Eredivisie. Het belooft een lekker potje voetbal te worden en via Wedden op Sport kan er gescoord worden bij de betrouwbaarste bookmakers. Ook wedden op Zuid-Hollandse derby Excelsior Rotterdam – Feyenoord? Ga naar de bookmakerspagina en vul je voorspellingen in. 

Historie Excelsior – Feyenoord

Excelsior Rotterdam en Feyenoord troffen elkaar in mei dit jaar voor de laatste keer. Op Woudestein wist Feyenoord die dag met 0-2 te winnen van haar kleine broertje in Kralingen. Vier jaar geleden ging de overwinning naar Excelsior. De Kralingens wisten met 2-1 te winnen  van de ploeg uit Rotterdam-Zuid. Na dat seizoen degradeerde Excelsior naar de Keuken Kampioen Divisie en troffen de teams elkaar tot vorig seizoen niet in de Eredivisie.

Sinds 1 oktober dit jaar heeft Excelsior geen duel meer gewonnen. De ploeg van trainer Marinus Dijkhuizen versloeg toen stadsgenoot Sparta met 2-1, maar in de vijf wedstrijden die volgden pakte Excelsior vier punten. Feyenoord verloor eind oktober de laatste wedstrijd in de Eredivisie. Het team van trainer Arne Slot wist FC Twente niet te verslaan in Enschede. In De Grolsch Veste werd het 2-1 voor de Tukkers. Na dat duel boekte Feyenoord weer twee overwinningen. Bij RKC Waalwijk werd het 1-2 en van AZ Alkmaar werd met 1-0 gewonnen.

Favoriet Excelsior – Feyenoord

De bookmakers wijzen Feyenoord aan als favoriet van dit duel. De ploeg van trainer Slot wint veel duels, maar de Rotterdammers spelen volgende week wel een cruciale wedstrijd tegen Atletico Madrid in de Champions League. De Spaanse topploeg komt naar De Kuip en dus kan de wedstrijd tegen Excelsior over het hoofd worden gezien.

Excelsior staat zevende en wist dit seizoen al tegen Ajax en AZ een punt te veroveren. De ploeg van trainer Dijkhuizen weet dus wel raad met de topploegen van Nederland.

Odds Excelsior – Feyenoord

De bookmakers schalen hoge quoteringen in bij de Rotterdamse derby. De hoogste beloningen worden uitgekeerd bij een zege van Excelsior. Als de ploeg van trainer Dijkhuizen wint, kan er tot 12.00  keer het speelbedrag gescoord worden bij de bookmakers.

Bij een gelijkspel lopen de odds in het 1×2 spelsysteem ook lekker op. Er kan tot maximaal 7.50 keer het speelbedrag gewonnen worden als de twee Rotterdamse clubs de punten met elkaar gaan delen.

Gaat Feyenoord winnen van kleine broertje in Kralingen? Dan keren de bookmakers tot 1.20 keer het speelbedrag uit als Feyenoord wint op Woudestein.

Wedden op Voetbal

Online Wedden op Voetbal maakt het volgen van voetbalwedstrijden nog leuker. Wint jouw favoriete club of scoort jouw favoriete speler in de Eredivisie? Er zijn heel veel mogelijkheden om een voorspelling te plaatsen. Speel echter wel altijd bij veilige wedkantoren. Zo blijft het voorspellen van voetbalwedstrijden leuk en verantwoord.

De Eredivisie wedstrijd Excelsior Rotterdam – Feyenoord staat gepland op 25 november. De wedstrijd begint om 16:30 uur in het Van Donge & De Roo Stadion te Rotterdam. Wint Feyenoord van Excelsior of gaan de Kralingens verrassen voor eigen publiek? Speel mee via Wedden op Sport en win de hoogste bookmakerdeals!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.