Wedden op WK kwartfinale duel Kroatië - Brazilië

Aanstaande vrijdag staan veel ogen gericht naar de kwartfinale van Nederland tegen Argentinië, maar voor de wedstrijd van Oranje staat er al een mooi duel op het WK-programma. Kroatië en Brazilië spelen vrijdagmiddag tegen elkaar en de winnaar van dit duel kan de tegenstander van het Nederlands elftal zijn in de halve finale van het WK 2022 in Qatar. Wil je wedden op het WK duel Kroatië – Brazilië? Bezoek dan de bookmakers op Wedden op Sport en scoor jouw WK voetbal deal!

Historie Kroatië – Brazilië

Kroatië en Brazilië speelden voor het WK 2018 in Rusland nog tegen elkaar. Het was een oefenwedstrijd en de Brazilianen wonnen dat duel met 2-0. De landenteams kennen elkaar ook nog van het WK 2014 in Brazilië. In de poulefase werden de Kroaten met 3-1 verslagen door de Goddelijke Kanaries en werden derde in de poule. Het Braziliaanse elftal werd groepswinnaar.

De Kroaten overleefde de achtste finale van het WK met een zege op Japan. Het team van bondscoach Zlatko Dalić had het zwaar in deze wedstrijd en wist pas na de penaltyreeks af te rekenen met de Japanners.

Het Braziliaanse elftal had minder moeite met het verslaan van Zuid-Korea in de achtste finale van het WK. Het team van bondscoach Tite maakte vier goals en kreeg er één tegen. Zuid-Korea werd verslagen met 4-1.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers laten er geen voetbalgras over groeien en wijzen Brazilië aan als favoriet van deze kwartfinale. Het Zuid-Amerikaanse land staat eerste op de FIFA World ranglijst, maar is op dit WK al wel een keer verslagen. In de groepsfase was Kameroen een maatje te groot voor de ploeg van bondscoach Tite. Kameroen was al uitgeschakeld op het WK, maar wist de Brazilianen met 1-0 te verslaan.

De Kroaten staan op de twaalfde plaats van de FIFA ranglijst en zijn op dit WK nog ongeslagen. Wel werd er tweemaal een gelijkspel genoteerd. Tegen België en Marokko werd het beide keren 0-0 in de poulefase. In totaal maakten de Kroaten zes goals en kregen er twee tegen. Brazilië wist er acht te maken en kreeg één tegengoal.

Odds Kroatië – Brazilië

Aan de pre-odds is goed af te lezen dat de Nederlandse bookmakers de Brazilianen als favoriet aanwijzen. De hoogste odd van deze kwartfinale wordt uitgekeerd als de Kroaten winnen en die quoteringen staat op maximaal 9.00 keer de inleg zeer hoog ingeschaald.

Een gelijkspel zal verlenging van de wedstrijd betekenen, maar voetbalwedders kunnen er al een maximale pre-odd van 4.90 keer de inleg mee scoren.

Ga je voor een overwinning van Brazilië? De quoteringen in het 1×2 spelsysteem lopen bij winst van het Braziliaanse elftal niet hoger op dan 1.41 keer je speelbedrag.

Wedden op Voetbal

Bij het succesvol Wedden op Voetbal komt wat voetbalkennis kijken, maar het is ook slim je goed te laten informeren over de speelvoorwaarden die de bookmakers hanteren. Wil je meer informatie of voetbalwedden? Ga dan naar de bookmakerspagina van Wedden op Sport om je goed voor te bereiden op het maken van een deal met de bookmakers.

De WK kwartfinale Kroatië – Brazilië staat gepland op vrijdag 9 december om 16:00 uur (Nederlandse tijd). De strijd om de halve finale ticket wordt gestreden in het Education City Stadion te Al Rayyan. Vergelijk de bookmakers op Wedden op Sport en scoor de beste bookmaker WK odds!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.