Wedden op WK damesvoetbal oefenduel USA - Wales

Het WK 2023 voor vrouwen staat voor de deur. Op 20 juli start het wereldtoernooi in Australië en Nieuw-Zeeland. Onze Oranje Leeuwinnen zijn ook van de partij en treffen in de poulefase het oersterke damesteam uit de USA. Het Amerikaanse vrouwenelftal speelt aanstaande zondag haar laatste oefenduel voor dat WK. De tegenstander is dan  Wales. Kom alvast in de stemming voor het WK voetbal bekijk de hoogste pre-odds bij de Nederlandse bookmakers. Wedden op WK dames 2023 oefenduel USA – Wales? Vergelijk de odds via Wedden op Sport!

Historie USA – Wales

De damesploegen uit de USA en Wales hebben nog niet eerder tegen elkaar gespeeld. In het PayPal Park stadion in de Amerikaanse stad San Jose zal de eerste ontmoeting ooit plaatsvinden.

In april dit jaar speelden de vrouwenteams hun laatste duels. De USA dames kwamen op 12 april en 8 april uit tegen Ierland. Er werd tweemaal gewonnen met 1-0 en 2-0 van de Ieren. De damesploeg van bondscoach Vlatko Andonovski verloor haar laatste duel van Duitsland. Op 11 november vorig jaar werd een oefenduel tegen het Duitse vrouwenelftal met 1-2 verloren door de USA.

Wales wist zich op een haartje na niet te kwalificeren voor het WK. In de finale van de kwalificatie play-offs verloor de ploeg van bondscoach Gemma Grainger met 2-1 van Zwitserland. De zes oefenduels die volgden werden niet meer verloren. Twee keer werd er zelfs gewonnen en viermaal werd het een gelijkspel. De laatste oefenwedstrijd was tegen Portugal dat ook een tegenstander van de Oranje Leeuwinnen is op het WK in Nieuw-Zeeland. De damesploeg uit Wales kwam tegen het Portugese elftal niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Favoriet

De Nederlandse bookmakers wijzen de USA damesploeg aan als favoriet van dit duel. Dat hebben de Amerikanen vooral te danken aan de status die het vrouwenelftal heeft opgebouwd. Op de FIFA World ranglijst staat de USA al lange tijd op de eerste plaats. Ook werden de beste voetbalvrouwen van de Verenigde Staten vier keer eerder wereldkampioen.

Wales vinden we op de ranglijst terug op de dertigste plaats. Het land heeft zich nog nooit eerder weten te kwalificeren voor een Europees of wereldtoernooi. Het Welsh vrouwenvoetbalelftal is dus de underdog van dit oefenduel, maar liet in haar laatste duel zeker zien dat het team van bondscoach Grainger groeit.

Odds USA – Wales

De hoogste pre-odds in het 1×2 spelsysteem staan genoteerd bij winst van Wales. Als het team van bondscoach Grainger de sterkste tegenstander van de Leeuwinnen in de poulefase van het WK verslaat, dan keren de Nederlandse bookmakers tot 3.30 keer het wedbedrag uit.

Bij een gelijkspel noteren de bookies de pre-odds iets minder hoog in, maar er kan nog altijd tot 3.00 keer het speelbedrag uitgekeerd worden als de damesteams uit Amerika en Wales elkaar in evenwicht houden.

De wedkantoren op Wedden op Sport gaan tot 1,74 aan voetbalgokkers uitbetalen die met succes een weddenschap wisten te plaatsen op winst van de damesploeg uit de Verenigde Staten.

Wedden op Voetbal

Het voorspellen van damesvoetbal wordt bij de Nederlandse voetbalgokkers steeds populairder. Dat hebben we vooral te danken aan het succes dat onze Oranje Leeuwinnen de laatste jaren wisten te boeken. Bij de Nederlandse bookmakers zijn dan ook tal van leuke speltypen te vinden om te Wedden op Voetbal.

Wedden op de oefenwedstrijd USA – Wales kan tot zondag 9 juli om 22:00 uur want dan zal de wedstrijd gespeeld gaan worden in het PayPal Park. Speel mee via Wedden op Sport en scoor tijdens de wedstrijden van de beste voetbalvrouwen.

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.