Wedden op Wielrennen: Ronde van Lombardije 2022

Het is de laatste grote wielerwedstrijd van naam dit jaar: De Ronde van Lombardije 2022. Welke renner pakt nog snel een hoofdprijs mee en gaat met een goed gevoel de winter in? Voorspel de winnaar van de Ronde van Lombardije via Wedden op Sport en sprint naar de beste quoteringen voor deze wielerwedstrijd in Italië! 

Historie

De Ronde van Lombardije is één van de grote klassieke eendagswedstrijden op de WorldTour kalender. Dit zijn wedstrijden op het hoogste niveau. De eerste editie vond plaats 1905. Lange tijd behoorde de race tot de monumenten van de koers, maar door wat verschuivingen op de kalender heeft de koers van de ‘Vallende bladeren’ wat aanzien verloren.

Toch blijft het een wedstrijd die elke renner graag op zijn palmares heeft. Er zal dus ook hard gekoerst worden om een opvolger te vinden voor de 2021 winnaar Tadej Pogacar.

Favoriet Ronde van Lombardije 2022

De bookmakers zetten de Sloveense Tourwinnaar van 2020 en 2021 Tadej Pogacar op één in de kanshebberslijstje voor deze klassieker. De renner van Team UAE is titelverdediger en heeft weinig concurrentie volgens de wedkantoren. De Spanjaard Enric Mas en Jumbo Visma kopman Jonas Vingegaard komen nog het dichtste bij, maar op gepaste afstand.

Bij een outsiders tal van grote namen waaronder oudgediende Alejandro Valverde, Vincenzo Nibali en onze landgenoot Bauke Mollema, die de klassieker in 2019 wist te winnen.

Odds Ronde van Lombardije 2022

Bij de wielerbookmakers staan de odds in de pre-race fase extreem hoog. En dat komt omdat een echte grote uitgesproken favoriet ontbreekt. Door de hogere odds worden punters alsnog verleid hun voorspelling te plaatsen en daar profiteren de winnende wielerpunters weer van! Zo kan je bij Tadej Pogacar al x3,25 keer je inleg scoren als de Sloveen deze editie van de Ronde van Lombardije op zijn naam weet te schrijven.

Bij een overwinning van Enric Mas loopt de score al op naar een maximum van 6,50 keer het ingelegde speelbedrag. Wint Jonas Vingegaard na de Tour de France ook deze eendagswedstrijd, dan keren de bookies ook maximaal x6,50 uit. Good old Alejandro Valverde teistert in Lombardije nog eenmaal zijn trappers alvorens een punt achter zijn loopbaan te zetten. Sluit hij af met winst? Dan levert dat bij de bookmakers maximaal x11,00 je inleg op.

En als Bauke Mollema deze wielerklassieker wint, dan keren de online bookmakerskantoren zelfs maximaal x41,00 keer je inleg uit! Daarmee is Mollema de Nederlander met de meeste winstkansen volgens de wedkantoren.

Wedden op Wielrennen

Ga jij graag een rondje fietsen? Is wielrennen een passie? Of ben je gewoon enorm goed in het voorspellen van wielerwedstrijden? Doe dan ook eens een gooi naar eeuwige roem en glorie bij de online wielerbookies. Zet in op jouw favoriet en wie weet scoor jij een winnende weddenschap bij de Ronde van Lombardije 2022!

De race wordt op zaterdag 8 oktober verreden. Inzetten via de pre-wedstrijd deals kan tot aan het startschot. Tussen start en finish is live gokken mogelijk, maar ook hier moet je dus snel bij zijn. Want voor je het weet, komt de winnaar aan bij het Comomeer, waar nabij Milaan de finishstreep getrokken is. Vergelijk de odds, zet in en win met een correcte voorspelling op de Ronde van Lombardije 2022 en ga ook met een goed gevoel de wielerwinter in!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.