Wedden op voetbalduel AZ Alkmaar - Feyenoord in Eredivisie

Aanstaande zondag staat er in het AFAS Stadion te Alkmaar een kraker van jewelste gepland. AZ Alkmaar en  Feyenoord treffen elkaar in de 24ste speelronde van de Eredivisie. Wedden op Sport heeft hoge pre-odds gesignaleerd bij de meest betrouwbare, legale bookmakers van Nederland. Maak een goede bookmakersdeal en scoor de winnende deal bij de Eredivisie topper AZ Alkmaar – Feyenoord! 

Historie AZ Alkmaar – Feyenoord

Het laatste duel tussen AZ en Feyenoord in het AFAS Stadion wisten de Alkmaarders met 4-2 te winnen. De inmiddels vertrokken Boadu en Koopmeiners scoorden precies een jaar geleden samen vier goals voor de Alkmaarse ploeg. Boadu wist het net drie keer te raken en het laatste schot kwam van Koopmeiners. De Feyenoorders Senesi en Sinisterra scoorden ook, maar die twee goals waren niet genoeg voor drie punten.

Vorig seizoen werd dit duel niet gespeeld in Alkmaar door de gevolgen van de coronamaatregelen. In 2018 staat dan ook de een na laatste ontmoeting gedateerd. Toen kwam er geen winnaar in het AFAS Stadion. Het werd met 1-1 een gelijkspel.

Favorieten

In de Eredivisie staan de teams dichtbij elkaar op de ranglijst. Feyenoord staat op de derde plaats met drie punten. AZ staat vierde, maar heeft maar een punt minder dan de Rotterdamse ploeg. De Alkmaarders spelen thuis in een stadion die nu weer tot de nok toe gevuld mag worden met AZ-supporters die hun ploeg willen aanmoedigen. Toch zijn de bookmakers bereid Feyenoord als lichte favoriet van dit duel aan te stippen.

Odds AZ – Feyenoord

De hoogste pre-odd van dit duel wordt door de bookmakers uitgekeerd als AZ en Feyenoord zondag in het AFAS stadion de punten delen. Je ingelegde geldbedrag wordt dan maximaal x3,50 keer meer waard.

In het 1×2 spelsysteem wordt winst voor AZ op een quotering van x2,70 je speelbedrag ingedeeld. Een hoge pre-odd voor een ploeg die thuis speelt en de laatste tijd weinig punten laat liggen in de Eredivisie.

Denk jij dat Feyenoord wint, maak dan een deal met de bookmakers op een zege van de Rotterdamse ploeg. Momenteel keren de bookmakers x2,59 keer het gekozen speelbedrag aan je uit.

Wedden op Voetbal

Met wedden op voetbal kun je heel wat geld winnen, maar wees ervan bewust dat je ook kunt verliezen. Voetbal blijft voetbal en kan altijd anders lopen als dat je vooraf had voorspeld. Met een beetje voetbalkennis en een goede voorbereiding kun je de risico’s verlagen. Wedden op voetbal moet leuk zijn, dus speel met kleine bedragen.

De bookmakers op Wedden op Sport zijn betrouwbaar, veilig en keren snel uit als jouw voorspellingen uitkomen. Wil jij wedden op jouw favoriet voor de wedstrijd AZ – Feyenoord? Dan heb je tot zondag 27 februari om 12:15 uur de tijd om je voorspellingen te droppen. Op dit tijdstip begint de wedstrijd in De Kuip te Rotterdam.  Speel mee en geniet van de wedstrijd, de hoge pre-odds en het speelplezier bij de bookmakers op Wedden op Sport.nl!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.