Wedden op Voetbal: wint Nederland het oefenduel van Mexico?

Gaat bondscoach Frank de Boer woensdag debuteren met een overwinning? Dan zal het in de Johan Cruijff Arena moeten afrekenen met Mexico. De Mexicanen wisten het laatste oefenduel tegen Nederland nog te winnen, maar dat is inmiddels al zes jaar geleden. Voorspel via Wedden op Sport de winnaar en/of uitslag van deze oefeninterland en scoor een hoge winstbonus! 

Historie

Mexico en Nederland zijn beide echte voetballanden en er zijn ook behoorlijk wat Mexicanen die in Nederland furore hebben gemaakt. Denk aan Carlos Salcido, Andrés Guardado en Hirving Lozano. Toch hebben beide landen elkaar niet vaak gekruist in de voorbije decennia. Het wordt de vijfde ontmoeting van deze eeuw.

In 2006 won Nederland met 2-1 en herhaalde dat kunstje vier jaar later door opnieuw met die cijfers te zegevieren. Dit betroffen beide oefenwedstrijden. In 2014 was er wederom een onderlinge wedstrijd tussen de Nederlanders en de Mexicanen. Ditmaal ging het om de achtste finales op het WK. Oranje kwam vlak na rust door een treffer van Dos Santos 1-0 achter. Wesley Sneijder repareerde die schade door in de 88e minuut de score weer gelijk te trekken: 1-1. Die goal was een opluchting voor iedereen die Oranje een warm hart toedroeg, maar Klaas Jan Huntelaar maakte het amper twee minuten later nog mooier. ‘The Hunt’ benutte in de slotminuut een strafschop waardoor Nederland doorging naar de kwartfinales.

Een paar maanden later nam Mexico revanche door een oefeninterland in Amsterdam met 2-3 te winnen en hoopt komende woensdag opnieuw op een dergelijk scenario.

Favoriet

Nederland lijkt vooraf de uitgesproken favoriet, maar als we de FIFA wereldranglijst erbij pakken, dan zien we dat Mexico twee plaatsen hoger staat dan het Nederlands elftal. Mexico is de huidige nummer elf van de wereld, Oranje staat op de dertiende stek. Afgaande op de onderlinge uitslagen, zoals beschreven in de historie hierboven, is Nederland wél favoriet.

De online bookmakers gaan duidelijk vooral van het laatste uit, want de pre-wedstrijd quoteringen zijn volledig in het voordeel van ons landgenoten. Gaat Mexico winnen woensdag? Dan keren de wedkantoren het meeste uit!

Odds

Bij de verdeling van de odds zetten de bookmakers duidelijk in op een oefenzege voor Nederland. In het reguliere 1×2 spelsysteem is winst van Oranje gemiddeld x1,70 keer je inleg waard. Speel je via TOTO? Check dan de correcte score combinatie en pak minimaal drie keer je inleg als jouw voorspelling uitkomt!

De reguliere quoteringen stijgen al even snel als je kiest voor een gelijkspel. Komt er woensdagavond in de Johan Cruijff Arena geen winnaar, maar eindigt het in een gelijkspel? Dan levert je dat gemiddeld x3,25 keer je wedbedrag op.

De bookies keren gemiddeld meer dan vier keer je inleg uit als jij durft te gokken op winst van Mexico. Kunnen zij net als zes jaar geleden de Oranje-mannen aftroeven? Dan is het feest in de huishoudens waar men hier op gerekend heeft én durfde in te zetten op deze uitslag. De online wedkantoren keren in dat geval x4,25 keer het bedrag uit dat is ingezet.

Wedden op het Nederlands elftal

Wat is er leuker dan het Nederlands elftal kijken? Kijken én meespelen! Nee, niet als basisspeler natuurlijk. Maar door de uitslag te voorspellen via Wedden op Sport! Want hier kan je Wedden op Voetbal én de hoogste odds scoren! Check de actuele odds en deals voor deze interland tussen Nederland en Mexico.

Geloof jij in een droomdebuut voor Frank de Boer of gaat Mexico net als in 2014 onze jongens verrassen door ze te verslaan? Speel mee in de pre-match fase of log in tijdens de wedstrijd om live te wedden via Wedden op Sport.nl. De wedstrijd Nederland – Mexico begint woensdag 7 oktober om 20:45 uur. Zet dus op tijd in en speel mee!

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.