Wedden op UK Open Darts 2022

Deze week wordt in de Marshall Arena in het Engelse Milton Keynes de 19e editie van de UK Open Darts gehouden. Het toernooi kent een bijzonder format, waarbij er een willekeurige loting plaatsvindt. Hierdoor kunnen de toppers elkaar al vanaf de eerste ronde treffen. Voor dartpunters een ideaal moment om vanaf dag één flink te scoren met een winnende voorspelling. Speel mee met de UK Open Darts 2022 en gooi de bookmakers bullseye via Wedden op Sport!

Historie UK Open Darts

De allereerste editie van dit toernooi vond in 2003 plaats. Het kreeg met Phil Taylor direct een droomwinnaar, waarmee de naam definitief was gemaakt. In de jaren erna wonnen vele toppers, waaronder ook onze landgenoten Ronald Scholten, Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen. In totaal kreeg het toernooi zes keer een Nederlandse winnaar.

De editie van vorig jaar ging tussen twee Engelsen: James Wade en Luke Humphries. Wade bleek veel te sterk voor zijn opponent en won met 11-5, waardoor Wade deze week als titelverdediger aan de 2022 editie zal starten. Bovendien verdiende hij met zijn winst in de finale 100.000 pond!

Favorieten UK Open Darts 2022

De UK Open Darts 2022 wordt van 4 tot en met 6 maart gehouden in Milton Keynes. James Wade behoort als titelverdediger niet tot de favorieten. De bookmakers zetten Gerwyn Price bovenaan de kanshebberslijstjes. De nummer 1 in de Order of Merit wordt op de voet gevolgd door Jonny Clayton en Peter Wright. Michael van Gerwen vinden we ‘pas’ terug op een vierde plaats.

Het rijtje met outsiders is lang en begint bij Joe Cullen. Samen met onder meer Gary Anderson, Dimitri van den Bergh en onze landgenoten Danny Noppert en Dirk van Duyvenbode moeten zij hopen op een topdag op de UK Open Darts 2022.

Odds UK Open Darts 2022

De pre-tournament odds bij de UK Open Darts 2022 staan even scherp als de punten van de dartpijltjes waarmee gegooid wordt in de Marshall Arena. Een winnende weddenschap op topfavoriet Price levert al x3,75 keer je inleg op bij de legale, Nederlandse wedkantoren die dartweddenschappen aanbieden.

Spelers die hun geld zetten op een eindzege voor Clayton spelen mee voor een maximale bookmakers bonus van x4,00 het ingelegde speelbedrag. Bij een voorspelling op een winnende Wright loopt de maximale beloning nog iets verder op. De maximale uitkering staat bij de extravagante Schot in de pre-wedstrijd fase op x4,50.

Iedereen die verwacht dat Van Gerwen dit toernooi op zijn naam gaat schrijven kan daarmee bij de online bookmakerskantoren een maximale winstbonus scoren van x5,00 het gekozen speelbedrag op de Brabantse topdarter. Het rijtje outsiders start bij Cullen. Hij is de eerste darter achter Van Gerwen en staat in de pre-fase op een maximale pre-tournament quotering van x15,00!

Wedden op Darts

Bij het online Wedden op Darts mikken sportgokkers op de hoogste odds en deals. Wedden op Sport heeft alle betrouwbare bookmakers die dartweddenschappen aanbieden al voor je op een rijtje gezet. Zoek de speler waarop jij je geld zet en ontdek direct welke bookmaker de beste deals in de aanbieding heeft tijdens deze UK Open Darts 2022.

Speel bewust, verantwoord en veilig door eerst onze kennisbank te bezoeken. Hier lees je alles over spelopties, je strategie en over de risico’s die het online wedden op darts met zich meebrengt. Verklein de risico’s bij het Wedden op Darts en vergroot dus je winstkansen door je goed voor te bereiden via Wedden op Sport! Gooi jij van 4 tot en met 6 maart de winnende pijl in het bookmakers dartsbord door mee te doen aan de UK Open Darts?

Wedden op Sport
Klaar om te winnen?

Bij Wedden op Sport vind je alles over gokken op sport en het succesvol inzetten op sportwedstrijden. Sportgokken is met toenemende mate steeds populairder aan het worden. Via onze website wordt je dagelijks met sportnieuws en sportwedden tips voor sportweddenschappen op de hoogte gehouden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.